En almanacka av mina Instagram bilder

insta1

insta2

insta4

insta5x

 

Jag har pysslat med ett litet projekt de senaste dagarna, (därav frånvaron här inne,) nämligen att tillverka en almanacka med några utvalda bilder från mitt Instagram (@heltenkelt). Och jag blev riktigt nöjd. Förra året printade jag ju ut Instagrambilder och gjorde en gran 🙂 Det blir en särskild känsla i telefonbildern, inte perfekt och lite suddigt och grynigt. Men det är ju det som gör det tycker jag. Om intresset finns kanske jag säljer några stycken, men jag tänker i alla fall lotta ut ett ex antingen här eller inne på Instagram. Mer om det senare.

Kramar.

 

17 thoughts on “En almanacka av mina Instagram bilder

 1. Så roligt att du ska blogga hos Elsas. Jag gissade på det när jag läste att du skulle flytta. Din blogg är fantastisk. Gott nytt år. Kram

 2. LYCKA TILL AnnaMalin! Du är inspirerande och genuin. Ser fram emot din nystart, vi ses här snart igen. “DU vet väl om att du är värdefull, att du är viktig här och nu, för ingen annan är som du”. Många varma kramar och tankar från Ninni.

 3. Kul att du fortsätter att förgylla vår tillvaro med dina underbara bilder och klokheter. Gott Nytt År!

 4. Det här kommer bli kanon A-M!
  Å den där kalendern alltså, så fin!
  Är spekulant:)
  Eller så får man hålla tummarna på den där tävlingen!
  Önskar dig ALLT gott 2014!

  /Alex

  1. tusen tack alex!
   ja vi får se. ska bara skriva ut
   alla ex. så kommer utlottningen inom kort 🙂

   kram och god fortsättning

  1. tack så mycket!

   almanackan har jag gjort själv.
   med hjälp av photoshop, mina Instagram bilder och
   en skrivare 🙂

 5. Du kan väll hojta till när du känner att du har tid att göra några för försäljning. Skulle väldigt gärna vilja ha en isf!

Comments are closed.