Välkomna hit!

 

IMG_8856x

 

IMG_8870x

 paket till gårdagens värdinna

 

Första dagen på nya året och dagen som står för nystart för många. Min nya bloggresa börjar här och nu och jag hoppas så klart att ni följer med på den. Innehållet kommer att bli detsamma. Eller det mesta blir som förut, och jag ska göra mitt allra bästa för att ni ska trivas.

Det är lite bloggpill kvar att göra. Som att få ordning på arkivet och förhoppningsvis kommer åtminstone en del av mina gamla inlägg genom åren att finnas här. Och det är med stor glädje och förväntan jag ser fram emot bloggåret 2014 och att få vara en del av er vardag.

Nu kör vi!

Kram på er! (och en extra kram till dig Emma som arbetat jour de senaste dagarna. Jag är glad att vara här).

69 thoughts on “Välkomna hit!

 1. Bara att se din header var som att komma hem, A-M! Tror du kommer passa bra här inne hos Elsas gäng. Som jag skrev på gamla bloggen igår – vi är många som kommer följa din nya resa med iver!

  Vackert som alltid. I all enkelhet. Helt enkelt.

  Kram.

 2. Jag anade att det var hit du skulle flytta eller rättare sagt, det var hit jag hoppades att du skulle flytta 🙂 Det här kommer bli hur bra som helst! Det är ett fint gäng som bloggar här och att helt enkelt flyttat hit känns lika självklart som pricken över i. All lycka med nystarten!
  Kramar

  1. det känns så bra att vara en del av EE och jag
   ska göra mitt bästa att inspirera 2014.

   kram och god fortsättning.

 3. Hej!
  Godfortsättning på det nya året! Vad härligt att du flyttat hit… skall bli spännande att fortsätt följa med på din resa. Dina bilder är fantastiska och väldigt inspirerande.
  Kram Camilla

 4. Fina Anna-Malin, vi är ju så himla glada att få ha dig här bland oss andra på EE. Du kommer verkligen förgylla vår lilla portal!

  Varmt varmt Bälkommen Helt Enkelt:)

  Kram och Gott Nytt år!

  P

  1. bästa petra.
   jag är så glad att få vara en del av er och
   jag känner mig så innerligt välkommen.
   ser så framemot 2014.

   stor kram till dig.

 5. Det här kommer att bli bra! Bättre än senaste månaderna då det känts som du inte riktigt trivts…..
  Ett gäng tjejer….eller kvinnor, damer eller vad man får kalla sig runt 40….som håller samman under samma “tak” men ändå är sin egen, sig själv med frihet att göra & se ut som man vill. Tummen upp!!

  Kram & lycka till från nr 11 längre ner i gatan

  1. tusen tack paula!
   jag tror- och hoppas att det här blir så bra
   som jag föreställt mig.
   det känns bra i hjärtat.

   kram från nr…. längre upp på gatan 😉

 6. Vill önska dig stort lycka till med “nya” bloggen! Du är så fantastiskt duktig och inspirerande! God fortsättning! Kram

 7. Vill önska dig lycka till med “nya ” bloggen! Du är så fantastiskt duktig och inspirerande! God fortsättning! Kram

 8. Stort lycka till med “nya” bloggen! Håller med Karin här ovan som skrev att det kändes som att komma hem när man såg din gamla header. Känns som att du kommer trivas bättre här. Tack för att vi får fortsätta följa och inspireras av dig! Kram

  1. tack för fina ord.
   och jag måste säga att det känns
   lite som att komma hem igen.

   kram och god fortsättning

 9. Det är alltid lika inspirerande att titta in hos dig på dina fina bilder och din styling. Hoppas denna portal ger dig vad du behöver för att du ska trivas och finna fortsatt kreativitet. Kram Nilla

 10. I am a New England fan of your excellent blog, and with this portal move I will now read it more easily and regularly. Good luck!

 11. I am a New England fan of your excellent blog, and with this portal move will now be following more easily and regularly. Good luck!

 12. Lycka till! Följer dig vart du än tar vägen. Älskar dina bilder och din inredningsstil. Blir väldigt inspirerad av dig. Kram Marie

 13. Hej! Det var bara häromdagen jag hittade dig på ig och glad för det är jag, för du tar helt fantastiska bilder! Härligt inspirerande bilder som ger mig ett leende på läpparna 🙂
  Lycka till med nya bloggen!

  1. ja det är lätt att tappa bort sig i
   allt bruset, men jag är så glad
   att du hittat mig igen.
   kram och god fortsättning.

 14. Hej Anna-Malin.
  Pga att livet kommit emellan har det varit totalt bloggstopp för min del, men jag har ändå försökt följa dig via Instagram och ibland på bloggen. Ikväll fick jag ett sug då jag gillar EE så där hamnade du väldigt rätt 🙂 och allt är vackert som vanligt. Försöker mitt i en livskris hitta lite inspiration och råkade se din vita soffa med raka karmarna, var kommer den ifrån?…supersnygg! Gott Nytt År och Lycka Till <3 Åsa

  1. hej åsa,
   tack för fina ord och hoppas att
   ditt 2014 blir ett bättre år.
   soffan kommer från Tine K och
   är det bästa soffköp jag gjort.

   god fortsätning.

 15. När jag såg att du skulle lägga ner din gamla blogg tänkte ja ändå att du skulle pass in på Elsas med dina vackra & inspirerande bilder. Lycka till nu!

 16. Jamen det här känns bra!
  Sköna Hem kändes aldrig som dig på något sätt…här blir bättre tror jag! Mer avskalat och enkelt – helt enkelt 😉

 17. Finaste Anna-Malin!!!
  Det här är du, nu har du hittat hem… Dina bilder är som alltid helt fantastiska och du ska göra det i din takt och precis som du känner för dagen, då blir det bäst 🙂 Stor kram och Lycka till!”
  Kram Malin

  1. så fint sagt malin, tack.
   det här är mer jag.
   enklare och renare och
   i min egen takt 😉
   kram och god fortsättning.

 18. Så spennende. Jeg gleder meg til å følge deg videre. Takker for masse fin inspirasjon så langt. Lakriskaramellene dine ble en ny favoritt hos meg:-) Lykke til med ny blogg og alt det beste ønskes deg for 2014!

 19. Åh så fin sida! Här passar du in perfekt och jag ser framemot att följa dig härifrån, istället.

  God fortsättning!

 20. Namen hej kära Anna-Malin, välkommen in i den avskalade värmen hos Elsas. Underbart att få vara granne med dig. Behöver du socker, några manliga axlar att luta dig emot eller vill ta en kaffe, så finns vi här för dig! Vi får se till att ses över en Elsas entourage “konferens” snart. Kramar MMV-pågarna

  1. men finaste pågarna.
   tack snälla.
   jag är innerligt glad att vara
   här hos er alla på EE.

   & visst får vi köra konferens snart!
   med både kaffe och socker 😉

   kramar till er och god fortsättning
   så ses vi!

 21. Jeg har fulgt deg og de fantastiske bildene dine lenge, men uten å takke deg før. Nå følger jeg med deg over til ny blogg og gleder meg til fortsettelsen her og på Insta. Riktig godt nytt år ! Hilsen Marianne

Comments are closed.