Hallen och till salu

 

IMG_9057x

 

IMG_9071x

 

Nu har jag plöjt magasin och Pinterest en god stund så nu ska det bli ordning på hallen. Det här är då vår ena hall, som leder in till vardagsrummet. (Den andra går till köket). Ett utrymme som är smalt och långt och svårmöblerat. Och det gör ju inte saken bättre att jag satt vår tv-bänk (Azzaro från Voice) där och som inte alls passar in särskilt bra. Den ska förresten säljas nu så är du intresserad skicka mig ett mail på heltenkelt(a)live.com , så får du mått och pris!

Hur ska det bli istället?

 

hall

via pinterest

De här lösningarna är rysligt fina, men jag kanske inte vill ha kläderna på den väggen eftersom det syns från vardagrummet. Jag gillar idén med “bänken” och tavlan, och ångrar bittert att jag kastat alla vajerbelysningar vi ägt genom åren. Men jag behöver ju förvaring. Alltid. Så hur blir det då?

 

1cb148701552c2408600cdefd3bc464f

via pinterest

Såhär! Jag köper hela bilden, rakt av. Förvaringen fäst på väggen gör att det fortfarande känns luftigt och jag får en yta att pynta på samtidigt som jag kan gömma sånt som inte ska synas. Och jag kan bygga en tavelvägg ovanför.

besta-vaggskap__0117556_PE272616_S4

Ikeas Bestå blir perfekt i både mått och pris och det brunsvarta inte så glansiga lyfter väggen lite. Tjohoo!

 

Sagt och gjort. Ikea nästa 😉

 

Kram.

 

34 thoughts on “Hallen och till salu

  1. ja jag hoppas ju att det blir lika fint
   som jag fantiserar om 🙂
   vägen dit är nästan roligare än det färdiga resultatet 🙂

 1. Vad synd att du bor så långt bort. Är på jakt efter en vit Voice-bänk. Tycker det är lite för stora siffror på prislapparna för att köpa ny just nu. Jag tröttnar ju så fort på inredning, hihi. Känns igen?

  Kram Lena

 2. Det kommer att bli underbart bra tror jag, och tänk om vi får följa dina olika stilleben i det utrymmet sedan under tid framöver, det ser jag fram emot och hoppas. Vilket fint blogginlägg du gjort AnnaMalin, fullträff tycker jag. Tack! Kram Ninni.

 3. Hej! Oj vad fint! Förresten, är dina Eames-stolar “äkta” och är ni nöjda med dem? Håller själv på att fixa i köket….;) tack för en fin blogg!

  1. tack!
   stolarna är eames och äkta, och vi är supernöjda.
   gillar dem fortfarande fast de snart är sju år gamla 🙂

 4. Vilken gudomlig hall du har! Bänken var också fin, men förstår om du inte tycker att den passar just där, men jättefin.
  Bestå är ju toppen! Köpte själv ett skåp förra veckan, valde dock ett underrede, men både praktiskt och snyggt med vägg hängda skåp!
  Bra val!

  Kram
  Helen
  http://www.vitaestilo.se

  1. mannen röstar ju på underrede, alla gånger.
   men det blir inte riktigt samma sak. jag
   vill ha luftigheten eftersom hallen är smal.
   han fick ge sig 😉

   Kram.

 5. Så snyggt. Det ser verkligen luftigt ut med bestå på väggen. Förvaringen behöver man ju verkligen. Ska också till Ikea. Dottern och jag gör en make over på hennes rum. Kul med förändring. Ha en fin kväll Kram Pernilla

 6. Det kommer ju att bli KANOOOON det där!! 😀 Sällan ska det skådas snyggare stylad beståbänk spår jag 😉

  Själv är jag en Bestå junky och vill ha något i varje rum!

  Ser fram emot att se resultatet.

  Ta hand om dig.
  Kram

  1. ja, jag hoppas ju det.
   har varit inne på bestå som tv-bänk förut
   men nu blir det så här istället! 🙂

   kram

 7. Vi har dom där brunsvarta i sovrummet. Dom har hängt med från förra boendet och jag har varit lite less på dom ärligt. Men jag kanske ska ge dom en andra chans 😉
  Mvh

 8. Har just hittat till din blogg och jag kan bara säga “wow”! Har länge letat en blogg som ska ge mig rätt typ av inspiration vad gäller inredning, färger och fotografering. Och nu har jag hittat en favorit! <3

Comments are closed.