En sneak peak från hallen

 

bestå1

 

Godmorgon söndag! Och ursäkta, men det blev visst ett litet blogguppehåll. Inte för att jag brukar blogga varje dag, men dagarna bara försvann, och nu kände jag hur jag längtade in hit till er. Den där grejen jag skulle göra i fredags gick helt fantastiskt bra, jag är glad och stolt att jag gjorde det. Men det tog lite luften ur mig. Jag vet, tramsigt att inte säga vad det är, men var sak har sin tid. Gårdagen gick åt till att besöka det stora varuhuset och sedan var det bara hem för att montera och borra. Så här får ni en liten glimt. Stylingen är tillfällig för tanken är att det ska bli en tavelvägg ovanför hyllan men jag måste hitta fler- och nya motiv. Men det ger en liten hint iallafall.

Nu väntar storstädning, och det brukar sluta i fler ommöbleringar, så vi får väl se var det slutar. 😉 Vad gör ni idag?

Kram & fin söndag.

 

58 thoughts on “En sneak peak från hallen

 1. Hej!

  Är det Ikeas svarta beståskåp? Upplever du dem i så fall svart? Står ju att de ska vara svartbruna. Vill gärna ha skåpen men inte om de ser bruna ut.

  MVH Eva

  1. hej!,
   ja det är ikeas bestå.
   nu sitter den på en vägg där det
   aldrig är solljus direkt på.
   så jag upplever hyllan mer svart än brun.
   men.
   den upplevs säkert som mer brun om
   den är placerad i ett ljust rum.

 2. Så glad att du är tillbaka igen, i en ny bloggportal!! Du vansinnigt inspirerande, kreativa kvinna som jag nu ska börja följa …..igen. Önskar dig en magisk söndag, trots städning. Krams Maria ♡♡♡

 3. Hej AnnaMalin, vad fint det blev!!!!! Vad roligt att få se en smakbit, kommer att bli jättefint med en tavelvägg ovanför…ser fram emot fortsättningen. Känns/ser ut som det har blivit en mysig matplats också. Hos mig snöar det lätt och jag ska ta en promenad och stanna och ta en härlig söndagsfika på ett mysigt ställe med trevligt sällskap. Önskar dig en skön söndag. Kramar från Ninni.

  1. så gott och mysigt det låter.
   själv sockerdetoxar jag och
   skulle kunna göra mycket för
   en semla just nu 😉

   kram.

 4. Älskar IKEAs Bestå. Har själv både tv bänk och vitrin, fast i vitt. Hade inte en tanke på att man kunde sätta upp de på väggen. Är det krångligt, behöver man förstärka väggen på något vis? Här snöar det som vanligt så vi kommer tillbringa dagen ute i backen. Kram

  1. hej!
   hyllan i sig är ju inte så jättetung och det medföljer
   fästen att fästa bakpå hyllan.
   sen gäller det bara att ha rätt skruv och plugg beroende på
   vilken slags vägg man har. så det ska nog
   inte vara så krångligt 🙂

   härligt med snö! här är det storm, brrrrr
   kram.

 5. En liten fråga. Har dina Eames blivit lite gula av solen? Några av mina har och jag undrar om man kan få bort det.
  Kram

  1. nej, det har jag inte märkt något av.
   och jag har ingen aning om hur/om man
   man få bort det?
   tycker du ska höra med butiken där
   du köpte dem!
   kram.

 6. OMG……Vad snyggt !!…..Tycker att det är helt perfekt så här , precis som det är….;)
  Tack för en väldigt fin och inspirerande blogg,
  kram,Monica

 7. Hej Anna-Malin,
  Fantastiska bilder du tar på ditt fina hem! Jag är ny följare till dig och även ny bloggare själv! Bestå är verkligen en klassiker! Har själv en vit variant med tavelvägg ovanför i vardagsrummet. Ser framemot att följa dig!

  1. men tack!
   det är väl så.
   när man fått något i huvudet
   så vill man ju se resultatet snabbt.
   jag är inte bra på att vänta 😉

 8. Superinspirerande blogg du har 🙂
  Jag undrar över ditt vita golv, målat själv eller man kan få tag på det nånstans?

 9. Shit vad snyggt! Och praktiskt också för den delen när man lätt kan städa under. Älskar din blogg och har gjort det nu i över ett år. Hoppas att du kommer att trivas här.

  1. det stämmer.
   kommer inte ihåg på rak arm vad det är för färgkod.
   kolla min instagram, där finns den vet jag.

 10. Sa snyggt!!! Blev inspirerad och funderar pa Besta, men ar orolig att den ar for lang. Ar din 240 cm lang, vet du om den finns i 180 cm? Vill gora om hela hallen tack vare dig!

  1. tack!
   min består 🙂 av 2 st 1.20 cm hyllor som man sedan
   fäster ihop.
   jag tror inte att den fanns i 1.80 men jag är osäker.
   lycka till med din makeover!

   1. Ahh, men det ar annu battre om den ar 120 cm lang!!! Och 44 cm hogt upp pa vaggen, perfekt; du anar inte vad jag sparar tid nu. IKEA ligger sa langt bort sa nar jag val aker sa vill jag ha inkopslistan klar, no time for returns. Tusen tack!

  1. hej!
   hoppas allt är bra!
   ja, bestå har väl funnits länge men
   har inte pockat på min uppmärksamhet
   förrän nu. och nu är jag jätteglad för hyllan 😉
   älskar kombon av förvaring och piff-yta!

   lycka till & bjud gärna på efter-bilder 🙂

   kramar.

Comments are closed.