En frågestund, helt enkelt

 

fråga 1

 

fråga 2

 

Hej på er, hoppas ni haft en bra dag! Min har varit helt fin, och nu när jag öppnade mailen så slår det mig att jag inte hunnit svara på alla frågor jag fått. Jag försöker verkligen hinna med det, både på mail och i kommentarsfältet men ibland missar jag. Så en frågestund kanske inte vore helt fel? Det brukar ju ofta vara en grej vi bloggare gör när vi har idétorka ;). Men eftersom ni är många nya som läser här, (kul!) och min förra blogg inte är importerad hit, så passar det ju bra att vi samlar det här.

Så fråga på, om allt mellan himmel & jord så ska jag försöka svara så gott jag kan.

Jag kan redan nu börja med att svara på om Instagram-kalender-vinnaren är dragen. Det kommer, lovar!

Kramar.

27 thoughts on “En frågestund, helt enkelt

 1. Jeg lurer på hvor du henter energi og inspirasjon fra? Og vil på samme tiden at jeg gleder meg til hvert blogpost du legger ut. Du er en STOR inspirasjon for oss alle♥

 2. Hej Anna-Malin, tycker din blogg är jätte fin och skulle vilja veta om du har några tips på vart jag kan hitta snygga fotoalbum och dagböcker, enligt din smak?

 3. Och jag är undrar om du kommer ihåg färgkoden till den gula skänken/byrån du hade för ett tag sen? Kanske har den fått ny färg sen dess 😉

 4. Hej! Bra ide med frågestund, här kommer en undran! Jag har ett flertal gånger sett olika inredningsböcker i dina fina bilder. Böcker med bilder som påminner lite om din stil i färger och form. Jag undrar vilka som är dina favoriter som du kan rekommendera?! Tack för en toppenfin blogg! =)

 5. Hej! Jag undrar hur du kombinerar ditt jobb som pedagog med dina andra uppdrag? Tack för en fin blogg!

 6. Kanske inte en fråga..mer en önskan.. Kan man inte få se mer bilder från dina söners rum, det var så länge sedan och de var så fina sist! Eller är det ett medvetet val att inte visa för mycket från deras rum?
  Kram Ida

 7. Hej, skulle uppskatta tips på hur jag fixar stora, kvadratiska fönster i ett 70-tals hus på bästa. Det är 4 stora /fula/ i vardagsrummet.

 8. En liten fråga. Kan du livnära dig på bloggen? Eller måste du jobba heltid med något annat också? Brukar du redigera dina bilder i Photoshop? Ha en fin kväll kram Pernilla

 9. Hej, frågat tidigare men förstår om du får samma frågor ofta och blir trött på att svara på samma frågor. Men en tavla du hade i ditt skåp i köket, var ett ansikte om jag inte missminner mig, är så nyfiken vart du hittat den? och om du har något bra tips på grå färgval så svårt tycker jag att hitta en bra ljusgrå ton. Tack för all inspiration. Kram

 10. Hej,
  Varje gång jag klickar in till dig blir jag helt betagen. Vilken inspiration du är. Underbara foton.
  Lite tips på redigering tas tacksamt emot.
  Kram Maria

 11. Hej, älskar din inredningsstil och undrar om du har något tips på en skön familjesoffa gärna med divan som också är snygg :=) svårt att hitta sköna soffor som är snygga tycker jag. Kram

 12. Hej! Kan du inte berätta lite om hur du började din bloggresa? Hur gick du tillväga osv. Skulle också vilja veta om du kan rekommendera någon bildredigeringsapp till instagram? Älskar din blogg och all inspiration som jag finner här 🙂

 13. Hej! Tack för att du bjuder på erat otroligt inspirerande hem.
  Jag undrar om ni har ritat huset själva, tycker inte det ser ut att
  vara en “standartplanlösning”?
  Något jag saknar hos inredningsbloggare är planlösningar, tycker
  man får en bättre helhet då när man ser på bilderna från hemmet.
  Kanske något du kan sprida vidare 🙂

 14. Med risk för att bli “tjatig”, har frågat dig ang kök som jag tänkte sätta in. Tror du att stockholmsvita luckor funkar bra med helt vitt kakel? Ska ha tegelsättning på kakel med ljusgrå fog. Ljust mattlackat, borstat ekgolv. Fastnat mest för “vitt kök” o ha inte helt vitt kakel blir mest vaniljgult, inte snyggt. Tacksam för svar! Ha en bra dag!

 15. Hej! Kikar in till dig nästan varje dag och blir superinspirerad av dina fantastiska bilder. Därför undrar jag om din fotografering, vad fotar du med, objektiv, stativ, filter mm. hur redigerar du dina bilder? Tack för all inspiration!

 16. AnnaMalin, vill du komma över på en fika? Jag bjuder på kaffe och saltlakrits och vi kan prata om liven som vi lever och om inredning som är en del av livet. Men…..milen emellan oss är nog för många, men du skrev frågor mellan himmel och jord…..så från mig kom en fråga om något jag skulle vilja uppleva. Kramar från Ninni.

  1. AnnaMalin, jag uttryckte här en dröm, som får stanna som en dröm att drömma om, du behöver inte svara. Ha de gott! Varma tankar och kramar från Ninni.

 17. Hej,
  hur blev det med dina planer på tatueringen du hade ett inlägg om för länge sen? Nyfiken på vad det blev eller om du fortfarande väljer mellan olika motiv?

 18. Hej! Först en önskan: Jag skulle gärna se mer av dina barns rum. (Givet att de själva vill förstås!) Jag håller på att uppdatera min sons (12 år) rum men när jag har idétorka är det nästan omöjligt att hitta inspiration till ungdomsrum. (Barnrumsinspiration finns det ju däremot i mängder…) Så en fråga: Sonen 12 år har fått en nästan svart vägg. (Övriga väggar är ljusgrå.) Jag har fastnat i frågan om vad som passar bäst till denna vägg. Du hade ju en svart vägg för en tid sedan så jag tänke att du har en del erfarenhet att dela med dig av…. 😉 Avsikten är att TV:n ska upp på den väggen. Men frågan är vad vi borde ha för färg de möbler med mera som ska finnas mot den mörka väggen. Vitt, svart, ljusare grått…? Frågan gäller såväl skåp som sittmöbel (fåtölj) och småsaker såsom belysning, tavelramar etc. Egentligen är min fråga allmän också: Vad tycker du är snyggast mot vit vägg t ex?

 19. Har ett långsmalt rum med glaspartier längst ut. Där vid fönstren har jag ett matbord med stolar och soffa. Vad skulle du ha “innanför” i rummet? Det känns lite som en dansbana. Ytan är ca 5 x6 m. Jag har soffa och tv i närliggande rum. Har läst att man heller inte ska möblera ytefter väggar bara, utan kan ha möbler i rummet också.

 20. Hej,
  jag undrar vad fonten heter som du har i sidhuvudet och i högerspalten? Den är så fin, jag skulle gärna vilja göra etiketter till mitt hemmakontor med den…
  Tack på förhand!
  /Johanna

 21. Slank in på din blogg igår och blev kär i den direkt! Himla mysig! Både inredningen och bilderna är väldigt fin. Duktig du är! Vad heter typsnittet du använder sig av i din header och även vissa bilder? Kram

Comments are closed.