Vårnytt i kylan

 

1

 

2

 

4

 

3

 

Så var det ÄNTLIGEN fredag, och jag samlar på mig lite vårnytt i kylan. Jag kräver färg och matchar nya blusen med den vackraste magnolia jag fått av en nyfunnen vän. Och kängorna, jag dog lite. Men så snygga till slitna, ljusa jeans så fort solen behagar titta fram och det blir lite varmare.

Ha en fortsatt fin fredag så ses vi imorgon. Då kommer svaren på era frågor.

Kramar.

 

(Kängor & blus/Butiken)

 

31 thoughts on “Vårnytt i kylan

 1. Det vårkitet – LOVELY!!!!!
  Efter det att jag slängt ut julen vill jag helst slänga ut allt och börja om på nytt! 😉
  Trevlig Helg!

  1. ja jag behövde lite färg kände jag, även
   om det är ytterst ovanligt även på kläder 😉
   fin söndag till dig.

 2. Vilken underbar blus. Precis vad jag letar efter. Jag försökte spana på lappen men kunde inte riktigt tyda vart den kommer från. Var har du hittat den?

 3. Underbart! Nu blev jag så sugen på de där ljusa slitna jeansen du skriver om till de där bootsen! Inte riktigt läge för det när man kikar ut. Mera underställspromenad liksom… Blusen var superfin också! Önskar dig en alldeles alldeles underbar söndag! Kram Jenny

 4. Men herregud kvinna!!! Du är så galet duktig!! Blir helt tokiga i dina magiska bilder!!! Vill bo hos dig!! 😉 haha!! Så himla snyggt så det är inte klokt!!

Comments are closed.