Soft söndag

 

soft sunday 4

 

soft sunday 3

 

soft sunday 2

 

soft sunday 1

 

Utanför faller små snöflingor och även om jag längtar efter våren så är det mysigt när det blir pudrigt vitt på marken. Jag hasar runt i tjocksockar med den obligatoriska kaffekoppen i närheten, och fick ett plötsligt sug efter bildredigering. Och det i sin tur blev just detta inlägg. En soft söndag med andra ord.

Kram på er.

 

 

16 thoughts on “Soft söndag

 1. Stämningen i bilderna känns verkligen söndag, Jättefina! Hur har du fått till sista bilden, den är så läcker! Ha en fortsatt mysig söndag!

 2. Har följt din blogg ett par år i alla fall och ser hur du utvecklas. Du har alltid varit en stor inspirationskälla för design och inredning, men shit vilka vackra bilder du tar nu! Det låter som jag menar att du inte tog bra bilder förr, men det är inte alls så. Du har alltid tagit bra bilder, men du har lyft ribban flera hack! Både ljussättning och komposition är så snygga! Detta inlägg med dessa stillsamt och överväldigande vackra visar vad jag försöker säja.
  Kul att du har din “egen” blogg igen, det är lätt att tappa sej själv när man får större spridning i ett nafs. Nu känns det som du gläntar på “a new old you” !

  1. men å. fina fina ord som betyder mycket.
   tack så mycket.
   och visst trivs jag med en “egen” blogg igen.
   känns som jag.

 3. Vilka härliga mjuka färger. Allt du fotar blir magiskt. Varifrån kommer den vackra koppen? Jag vet inte om du svarat på detta förut, men vilka är dina favoriter när det gäller inredningsmagasin?

  Kramar
  Ancha

  1. tusen tack!
   koppen kommer från Butiken i Höganäs. underbar färg.
   och min absoluta favorit är danska RUM. den säljs tyvärr
   inte i sverige längre men jag prenumererar på den.
   den är absolut nr. 1 🙂

 4. Hej!

  Din blogg är underbar, och jag blir så inspirerad av ditt hem. Var köper du de underbara fluffiga plädarna/skinnfällarna som du har på stolarna och på golvet?
  Stor kram

 5. Hei! Så fantastisk flotte blider!! Kan jeg spørre deg om hvilket redigeringsprogram du bruker, bildene blir så “soft” og litt smokey, Helt fantastisk effekt!!
  Lykke til videre! Klem fra fast følger i Norge! : ))

  1. tack så mycket!
   jag redigerar mina bilder i photoshop.
   kommer ett inlägg med lite tips och trix
   så småningom!
   kram.

Comments are closed.