Inspiration från Tine K’s showroom

 

tine k 1

 

tine k 2

 

tine k 3 x

 

tine k 4

 

tine k 6

 

tine k 7

 

tine k 8

 

tine k 9

 

Den här tisdagen har jag bara tankat inspiration. De här dagarna är värdefulla och behövs, för hur roligt det än är med förändring, ommöblering, bloggning och fotning så måste ny input in. Annars händer inte ett skvatt. Inte hos mig iallafall. Jag gjorde bl a ett besök- och lunchade hos min goda vän Sanne som flyttat in i nytt showroom och som jag inte hunnit besöka innan. Fint som snus förstås, och nu är jag sugen på att måla med kalkfärg i köket, pimpa trädgården (så fort det blir varmt) och helst fylla min soffa med de mest fantastiska kuddar och plädar. Och lite till… Jodå, inspirationsdepåerna är maxade.

Kram på er.

 

(Allt på bilderna finheter från Tine K Home, utom slangarna som är från Garden Glory)

17 thoughts on “Inspiration från Tine K’s showroom

 1. Hei Anna Malin, nydelig kolleksjon- nok en gang♥ Jeg gleder meg til våren, og sitte ute i mine bambus møbler med solen i ryggen. Takk for du deler så fine bilder.

 2. Så mycket fint och tack för inspirationen. Jag har fått in några kvistar i vas idag och hoppas på de där gröna spirande topparna så småningom.
  kramar

  1. tack själv !
   och de rosa lyktorna tillsammans med den
   beige, vit och svarta mmmmmm….så fint.
   kram.

Comments are closed.