Fem nyanser av vår

 

lök1

 

lök2

 

lök3

 

lök4

 

colors 1

 

Några lökar pärlhyacinter triggade fotolusten på eftermiddagskvisten. Och vid redigeringen trängde de små nyanserna igenom och fick mig att tänka på våren. Igen. Visst, jag ser det tydligt. Färgskalan som jag faller tillbaka till hela tiden. Som gifter sig så fint mot det svart/vita , trärena. De dagarna jag känner mig modig och vill tillföra färg vill säga. 😉

Fin onsdagskväll och tack för er tid ni tar att lämna några rader. Jag uppskattar dem varmt.

 

 

40 thoughts on “Fem nyanser av vår

 1. Älskar de där anti-färgerna. Tror förresten att det var hos dig på den gamla-gamla bloggen jag först såg det ordet? Fina, stämningsfulla bilder. Vackert. Är det förresten det runda bordet som skymtar svart? Och blev du förresten nöjd med hallen?

  Kram och tack.

  ~Karin~

  1. tack!
   ja, visst älskar man antifärgerna. 🙂
   nej, det stora runda bordet är v-slipsvitt just nu, det här är ett litet lågt sidobord jag fotat på.
   och hallen är jag supernöjd med. fler bilder kommer.
   kramar.

  1. tack.
   jag vill också fylla på med lökar i olika färg och form.
   det känns hoppfullt på något vis 🙂
   kram.

 2. Bilderna är magiska, breathtaking – ord som passar bra in när jag ska beskriva hur det är när dina bilder dyker upp… FANTASISKT! Så då undrar jag om det kommer någon om din kalender, om att man kanske kan köpa sig ett ex? Det vore ju toppen – eller mer än toppen – tänk att få vila ögonen på den inför en tuff arbetsdag – det energiiboostar nog vill jag tro!

  Ha en fin dag!!
  //Tatjanis

  1. hej,
   tack för fina fina ord som värmer.
   jag vet, instagram kalendern…. min skrivare gav plötsligt upp så jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det.
   men hoppas inom det närmaste!

   fin måndag.

 3. Hej AnnaMalin, tittar in vill säga “Hej!!!” När jag är här hos dig fylls känns-bra känslan på, jag trivs här hos dig. Tills nästa gång “Ha de gott”, varma kramar från Ninni.

  1. hej ninni,
   tack för dina alltid så fina, rara hälsningar.
   jag uppskattar dem mycket.

   kram och fin måndag.

 4. Älskar din blogg men snälla…kan ni fixa så att det går att söka på kategorier ? det var likadant hos hopf tidigare..men inte nu längre 🙂 Letar inspiration just nu och ingen inspirerar bättre än du så det vore ju guld om man kunde använda söktjänsten. Ha en fin fredagskväll och en härlig helg. Kram

  1. hej!
   jag ska kolla närmare! jag har ju inte med mig alla inlägg från mina tidigare
   bloggar tyvärr. men hoppas det löst sig iallafall.

 5. Skrev tidigare att sökfunktionen inte funkade men nu funkar det till viss del..kanske bara är hos mig det strular 🙂 Ber om ursäkt i så fall 🙂

 6. Hej! Din blogg är fantastiskt och skapar sån lust att göra om hemma! Kan du inte ge oss dina bästa tips på inredningsbutiker i Stockholm? Jag ska ditt och vill gärna hitta fint att ta med hem. Vår småstad erbjuder noll när det kommer till inredning! Tack för dina bilder!
  //Sanna

  1. hej sanna!
   tusen tack, så roligt att höra!
   tyvärr har jag inga direkta tips, jag skulle själv behöva några.
   jag bor i helsingborg och har inte råkoll på stockholms utbud.
   trevlig resa.

 7. Hej! Din blogg är en helt underbar inspirationskälla (även om man är en fattig student som bor i lägenhet 😉 ). Vad är det för sorts lökar du planterar i dina krukor?
  Har du några tips på inredningsbloggar och/eller instagram som du följer för inspiration?
  Redigerar du endast i photoshop eller använder du även någon bra “redigerings-app”!?
  En kalender med inredningsinspiration var förresten en superbare idé!! Man kan aldrig få för mycket vacker inspiration i vardagen!
  Kram olivia

Comments are closed.