Sätta tonen

 

house doctor 3x

 

housedoctor 2x

 

house doctor 4x

 

housedoctor 1x

 

Jag provar mig fram på den nya hyllan i hallen. Försöker sätta tonen. Tavlorna har åkt ner i väntan på nya fina jag hittat. Det känns lite sådär med att göra en tavelvägg. Av erfarenhet vet jag ju att rätt som det är ska den ner och då står jag där med en vägg fullproppad med hål. Enklast är ju att använda utprintade bilder som lätt fästs med washitejp och det fick duga idag. En lampa jag spanat på länge har flyttat in och den passar perfekt. Tar inte för stor plats men sticker ändå ut. Jag gillar.

Nå´t annat jag gillar är att det är fredag. Bästa, bästa dagen på veckan.

Kramar och fin helg.

 

(Lampa House Doctor/Sleepo, Ljusstakar/Inreda Utreda, Glas dome/Blackballoon, Hylla/Bestå Ikea).

 

 

12 thoughts on “Sätta tonen

 1. Du visar ett preludium och sätter första tonen med lampan som känns så finstämd, en grundton, så säker stämd med din känsla, ser fram emot din fortsatta tonsättning. Med många satser i din stilleben-symfoni. Kramar från Ninni.

 2. Älskar med fredagr!
  Även om jag varit hemma o sjuk o bara jobbat idag så är det ändå sååå skönt med fredag!

  Å, va jag gillar enkelheten i allt du gör. Hoppas du förstår att jag inte menar att det ser lätt ut utan att det är en enkelhet som är så träffsäker!!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

 3. Lampan..så cool! På tal om tavlor och posters så har jag tänkt fråga dej om det innan men glömt av det sen…Har du några tips på vart man kan hitta fint att hänga på väggen? “I din stil” Jag använder instagram mycket och finner mycket inspiration där men det känns som att det mesta man ser där ser man i en väldigt massa hem till..Kram och Trevlig helg!

Comments are closed.