Världens enklaste DIY?

 

diy blackboard 1 x

 

diy blackboard 2

 

diy blackboard 3

 

En fråga jag får ofta är var jag köpt min stora griffeltavla. (Här kan du se den bl a). Den har jag gjort själv av en mdf-skiva i måttet 80×160 cm och som jag sedan målat med griffelfärg. Den är ganska tung och ska den upp på väggen behövs det borras. Men det finns ett betydligt enklare sätt. Det började med att jag ville jag ha en helt svart tavla ovanför soffan och målade en snabbt med vanlig svart akrylfärg på canvas (mått 70×100 cm). Och den fungerar faktiskt alldeles utmärkt som griffeltavla också. Det är bara att skriva/rita med kritan och sen bara torka av med en fuktig trasa. Sen går det alldeles bra att fästa bilder med washi tejp så det blir lite som en moodboard. Det här är ett betydligt smidigare sätt än mdf, då tavlan är enkel och lätt att flytta runt, iallfall för mig som just flyttar runt. 🙂

 

coll diy

 

Kram & fin tisdag.

 

 

16 thoughts on “Världens enklaste DIY?

  1. God aften Anne Malin♥ Digger disse platene med sort maling- men er ej en kunster eller DIY dronning. Mottoet mitt er “buy it yourself” haha…ler! Jeg er fryktelig utolmodig, og vil helst hatt det i går:) Dårlig egenskap! Men har heldigvis noe gode også:) Vakre bilder, likte denne stylingen med
    pallen ved siden av kjøkkenet. Og ordene traff meg midt i ♥

  2. Sååå snyggt! Jag har köpt griffelfärg på Granit och gamla tavlor på loppis som jag tänkte måla över…hoppas de inte är några rembrandt bara 🙂 Härlig blogg! Ha det så gott! / Charlotte

  3. Nu har jag gjort den själv som du skrev. Den blev jättefin och jag är jättenöjd. Räckte även till en tavla till i min dotters rum. Tack för så fint och bra tips!

  4. Wow! Vilket bra tips. Jag älskar att titta in här lite då och då. Har en jättestor canvas hemma som jag inte vet vad jag ska göra med. NU vet jag. Tack tack tack!!!

Comments are closed.