Jillian = Pure Love

 

4

 

2

 

1x

 

3

 

Säg hej till Jillian. Idag kom hon med posten, och jag är kär. Jag kan helt enkelt inte få nog av henne. Som jag letat efter något som passar ovanför soffan och nu har jag hittat rätt. Genast fick jag en anledning att möblera om och soffan fick en nygammal plats. Det blev en ommöblerings tisdag. Sämre kan man ha det. 😉

Fin kväll!

a hjärta

 

 

(Printet Jillian kommer från Pure Love – tack Anna I love it !, soffa & kuddar/Tine K Home, soffbord/MO Inredning, kristallkrona/mammas,   ägg i papier mache & svart golvlampa/Butiken)

 

 

 

19 thoughts on “Jillian = Pure Love

 1. Såå snyggt !! Blev kär ja oxå, var har du köpt de svarta upphängen som sitter högst upp på tavlan ?Du har såå vackra bilder på din blogg !!!

 2. God morgen, Anna Malin♥ Fantastisk fint, det bildet gjorde seg over sofaen din. Jeg spurte deg i går hvilke type stoff du har på tine k sofa? Har du lin? Jeg har 50% bomull og 50% lin. Du styler så utrolig fresht, man slutter å puste litt. Ha en en fin dag.

 3. Vackert !!
  Älskar färgkombinationen av svart,vitt , blått och trärent , min favoritkombo just nu 😉
  Väldigt fint print , sticker ut lite , blicken dras dit, helt klart 🙂
  Önskar dig en fin dag,
  Monica

 4. Vet att du nämnt att du köpt de fina bordet av en vän, vet du om det går att få tag på fler .. skulle så gärna vilja ha ett.

 5. Läckert Print!
  Vilken härlig känsla det är att finna det man letat efter. Något, där man har haft en inre syn och känsla av vad man vill ha. Nu vill jag samtidigt skriva att dina foton med din AnnaMalin-känsla, din prägel skulle jag inte ha något emot att ha hemma hos mig. Skulle inte du kunna göra Prints? Jag tror att efterfrågan finns om du provar, en idé från mig (men den kanske redan finns hos dig AnnaMalin). Varm kram från Ninni.

  1. AnnaMalin, mitt förslag hoppas jag inte binder dig till några förväntningar, utan jag ville bara med min kommentar säga/skriva att många av dina foton har en kvalité för prints. De är så uttrycksfulla och ger en vilande känsla, iallafall för mina ögon. Varm kram Ninni.

Comments are closed.