Nytt till tavelväggen och elefantöra

 

arte limited x

 

arte limited 3 x

 

arte limited 1 x

 

arte limited 5

 

arte limited 6

 

Just nu letar jag finheter till den tänkta tavelväggen. Jag har samlat på mig en del prints och tavlor redan men det går inte fort och de flesta står lutade mot en vägg och väntar. Det är väl det där slutgiltiga som gör att det dröjer. Att spika och greja eftersom jag vet att vips, så kommer nya idéer. En av dem satte jag iallafall upp i köket så länge och “som av en händelse” 😉 gifte den sig fint med elefantörat.

Kram & ha det fint i vårvädret.

(Konsttryck på översta bilden/Arte Limited, urnor & saltlykta/Butiken)

 

a hjärta

 

 

9 thoughts on “Nytt till tavelväggen och elefantöra

  1. Åh, vad läckert!! Ja, det finns så många fina prints ute i webbshopparna nu, så inte bara att dom inte kommer dom upp på väggen, dom kommer inte ens ned i varukorgen för att jag har så svårt för att bestämma mig. Så du har kommit långt ändå 🙂 Må så gott!!

  2. Jag dör så fint!!! och den där förbannade blomman alltså, den hemsöker mig 🙂 Jag har frågat alla och fler därtill vart jag kan finna den där och ingen här i krokarna säljer den. Mig jag ska banne mig hitta en jag med då jag tycker att den är fantastisk och ger lite så där nostalgi också:)

    Ha en fin torsdag du 😀

    Kram

Comments are closed.