Snart, snart

 

1

 

2

 

3

 

Jag började skriva på ett annat inlägg. En förklaring om den största orsaken till min frånvaro härinne. Det är inget dramatiskt. Ingen nu-har-jag-kört-huvudet-och-kroppen-lite-för-hårt-in-i-väggen anledning. Inte den här gången. Men allt eftersom jag skrev så kände jag att jag kan nog inte berätta än. Eftersom inte allt är klart, och det är stora beslut. Hjärtat fladdrar. Snart, snart kanske min längtan inte är en längtan längre. Och snart kan jag berätta, bara allt faller på plats. Till dess kommer jag fortsätta vara frånvarande, drömmande och fladdrig. Men inte så länge till.

Kram och ta hand om er.

a hjärta

 

 

 

14 thoughts on “Snart, snart

  1. Spännande, ännu fler i bloggvärlden som har planer, utmanar sig själva och går utanför sin Comfort zone! Stort lycka till med vad det än är. Naturligtvis jättenyfiken och ser fram emot att få höra mer.

    Hoppas din helg varit toppen!
    Kram
    Suz

  2. Då håller jag tummarna för att det blir som du önskar!! 🙂 Du, var var VAR kan jag få tag i det där fotot på Batman-bruden?? Perfekt present till någon jag vet nämligen! 🙂 Kram till dig!

  3. Tack för kramen och omtanken. Spännande, Hoppas Din Längtan blir till Verklighet och Lycka till, AnnaMalin. Önskar dig välgång och må gott känsla i denna ljuva tid vi går till mötes. Kram Ninni.

Comments are closed.