Ny färg på väggen

 

l´authentique 1

 

l´authentique 2 (1)

 

 

l´authentique 3

 

Ledig onsdag och cafe latte med sojamjölk i Sannes showroom. Jag fick med mig en burk färg. Inte den jag egentligen beställt, utan en annan. Våg och velig och ibland styrd av stunden som jag är. Schaduw. Låter lagom mystiskt och i skrivande stund torkar den på väggen vid matplatsen. Kritfärg i den allra mattaste mörkaste grå, och galet fint blev det. Finns små glimtar på mitt Instagram @heltenkelt för den som vill tjuvkika.

Kram och fin kväll.

a hjärta

 

8 thoughts on “Ny färg på väggen

  1. Men åh, själv är jag oxe o borde då stå stadigt o framhärda det jag bestämt mig för med ett orubbligt lugn, hehe: not! Däremot kan jag bestämma mig för att det där skall jag inte säga eller göra…det skuttar runt o kommer ut på ett helt annat sätt i sista stund ändå. Utsätter mig ständigt för diverse spontanutbrott. Men..det brukar ofta bli bra =)
    Den där Schaduw ser faktiskt helt magisk ut, jag vill klappa, känna o faktiskt lukta på den, så funkar jag haha! Torsdagskram!

  2. Snyggt! Och jag som är gift med en holländare blir lite varm i hjärtat av namnet på färgen, bara för att det är på holländska.. Haha. “Skugga” betyder det.

  3. AnnaMalin, klart jag tjuvkikade i ditt instagram och det ser så fint ut redan nu utan möblering och stilleben. Ser fram emot den dagen jag får ta del av det, när du känner att det är läge. Vill sedan ge dig en eloge för att kategoriserar dina inlägg, det är fin gest till oss som följer dig. KRAM med allt gott önskan till dig från Ninni.

  4. Godmorgon AnnaMalin, jag tittade in på ditt instagram och ser där väggen i sin helhet och möblerat, det blev så fint med den färgen på den väggen, vilka möjligheter det ger dig. Vad roligt det måste vara att göra olika stilleben och möbleringar med den förnyelsen. Önskar dig en skön helg! Kram Ninni.

Comments are closed.