#tgif

 

1

 

2

 

Önskar er den finaste fredagen.

Kramar.

(Kuddar/Tine K Home, soffbord/MO Inredning, glasvas/Butiken)

 

a hjärta

11 thoughts on “#tgif

 1. Japp, jag håller med: tgif o det fast jag jobbar denna helgen 😉 Fredag är ÄNDÅ något speciellt!
  Go´helg till dig!

 2. När någon inte finns där blir det mer påtagligt av betydelsen av saknaden. Saknar dig med dina bilder och reflektioner som ger mig så mycket i min vardag. Skriver dessa rader för att förmedla att jag längtar till nästa inlägg, men vill samtidigt understryka det jag skrivit till dig tidigare, ta den tid du känner att du behöver. Kram till dig AnnaMalin från Ninni.

  1. så fina ord ninni. jag bär dem med mig.
   känner mig en smula splittrad just nu men
   hoppas snart kunna berätta vad det är som tar
   allt mitt fokus.

   varm kram.

   1. När och Vad är hos dig, det är ditt beslut och din känsla. TACK för din hälsning, tar också det med mig. Kramar från Ninni.

Comments are closed.