Nytt liv

 

1

 

2

 

3

 

Jag tänker inte börja ett inlägg till med att ursäkta min frånvaro. Det är slut med det nu. Att be om ursäkt och känna dåligt samvete. Känslor som inte leder till annat än just dåligt samvete, och mörker, och en känsla av otillräcklighet. Ett hamsterhjul som bara snurrar på och som måste brytas. Istället firar jag 90.000 följare på Instagram. Så overkligt och svårt att greppa, men rörande att vara en del i så mångas flöde runt om i världen.

Vi firar också att vi fick precis den tomten vi ville ha. Den som jag i min fantasi visualiserat hur jag står och tittar ut mot dungen som är fylld av vitsippor om våren. Nu ska huset säljas, och jag rensar och känner frihet, vemod, glädje och förhoppning och det är helt okej. Att känna.

Och så planterar jag. Jag med mina icke-gröna-fingrar. Sätter omsorgsfullt ner de små sticklingarna i ny jord och gläds åt att få följa och se det nya spira. På alla sätt.

Stor kram.

a hjärta

52 svar till Nytt liv

Lämna gärna en kommentar