Nytt liv

 

1

 

2

 

3

 

Jag tänker inte börja ett inlägg till med att ursäkta min frånvaro. Det är slut med det nu. Att be om ursäkt och känna dåligt samvete. Känslor som inte leder till annat än just dåligt samvete, och mörker, och en känsla av otillräcklighet. Ett hamsterhjul som bara snurrar på och som måste brytas. Istället firar jag 90.000 följare på Instagram. Så overkligt och svårt att greppa, men rörande att vara en del i så mångas flöde runt om i världen.

Vi firar också att vi fick precis den tomten vi ville ha. Den som jag i min fantasi visualiserat hur jag står och tittar ut mot dungen som är fylld av vitsippor om våren. Nu ska huset säljas, och jag rensar och känner frihet, vemod, glädje och förhoppning och det är helt okej. Att känna.

Och så planterar jag. Jag med mina icke-gröna-fingrar. Sätter omsorgsfullt ner de små sticklingarna i ny jord och gläds åt att få följa och se det nya spira. På alla sätt.

Stor kram.

a hjärta

52 thoughts on “Nytt liv

 1. Sunda tankar! Lycka till med allt det nya! Det ska bli spännande att följa. Och grattis till 90000, helt fantastiskt ju! Sanna

 2. Hej och grattis! Vi fick oxå tomten och igår skrev vi på papperna, så nu är huset såld. Förstår precis din känsla, glädje, sorg, vemodighet. Men jag tror att det bli bra på andra sidan

 3. Dina bilder är så vackra! Oavsett om de kommer ofta eller inte. Grattis till de 90000! Fantastiskt- men så är ju bilderna fina, också 🙂

 4. Så sant och viktigt, att inte ha en massa dåliga samveten… Och blogga gör man ju bäst när inspirationen liksom bara dyker upp… Och ibland gör den ju inte det…
  Grattis till tomten!

 5. Så sant som det är sagt…din blogg dina villkor! Ha aldrig dåligt samvete över det. Stort Grattis till tomten! Håller både tummar och tår för att vi får följa med på ett hörn,men du..låt det bara bli ett hörn också..Ta inte ut dig med både blogg, försäljning och husbygge. Hälsan går först.Coolt med 90.000 men inget konstigt alls faktiskt..Du är bäst!

  1. tack för omtanken och fina ord.
   jag ska försöka att inte varva upp mig allt för mycket
   utan njuta och glädjas åt det nya också.
   det ska bli roligt att dela resan med er 🙂

 6. Det är klart att du inte ska be om ursäkt! Ibland behöver man helt enkelt trycka ner pausknappen. Jag är bara tacksam för att du vill dela med dig av din tillvaro och dina bilder! Sedan blir jag som alltid blown away av dina bilder! Du får t o m omplantering att se inspirerande ut! 😉

  1. tack snälla.
   det har varit mycket en period nu och då blir
   bloggen lidande och jag känner dåligt samvete.
   men nu börjar inspirationen att återvända!

  1. tack milla!
   jag det ska bli så innerligt spännande,
   och lika roligt att kunna dela med mig
   av resan härinne!

   kram.

  1. så innerligt spännade!! 🙂
   och jag ska verkligen försöka att njuta
   och djupandas. men det är lätt att
   skena iväg i drömmarna.

   kram.

 7. GRATTIS i massor till den nya tomen! Ska bli så vansinningt spännande att få följa din inspiration mot nytt hem! Helt fantastiskt! Och ja, såå rätt. Varför be om ursäkt. Ditt liv. Din underbara inspiration som du väljer att dela med dig av. Vi alla som får följa är evigt tacksamma. <3 KRAMAR

  1. finaste pella, tack <3
   för fina ord som verkligen värmer.
   det är så himla spännande.
   och i min fantasi vet jag ju precis
   hur det ska se ut och kännas när
   man stiger in. hoppas kunna
   förverkliga det bara 😉

   varma kramar & finaste söndagen till dig.

 8. Så roligt! Stort grattis till tomten och till alla följare på Instagram. Tänk så mycket spännande du har framför dig nu 🙂
  Kram Maria

  1. tack så mycket!
   och verkligen spännande med nya projekt.
   det ser jag framemot 😉

   kram.

 9. Bra beslut att sluta med dåligt samvete ! 🙂 Kul med nytt hus. Här är också en massa glädje. Äntligen efter så många år (med lite uppehåll men längtan har funnits) har det äntligen blivit ett husköp. Ett hus som passar min lilla familj och vår plånbok. Litet vitt med en liten tomt, precis som jag vill ha det. Lita att fixa och renovera men ska bli så kul att få sätta sin egen prägel på det.

  Kram och ha en härlig helg!

  1. grattis till husköpet! så roligt med fix och renovering!
   och tack, det ska bli kul med nya projekt.

   kram.

 10. GRATTIS!!! Men så härligt, kann inget dåligt samvete, vi vet att du finns här… men det är en stund mellan varven, vad gör de, när man bli glad av spänning att få läsa ett nytt inlägg! Va rädd om dig! Kram

 11. Kjære du, Jeg følger din blogg fra Norge og elsker dine bilder. Vakre farger og materialer og jeg nyter din sanselige måte å skrive på. Bloggen din er som balsam for min sjel <3

 12. Fantiske billeder. Jeg elsker dem! Din blog er en ny favorit 🙂 og en oplagt mulighed for at sikre at mit svenske ikke går helt tabt.

Comments are closed.