Morgonljus

 

morning light 1

 

morning light 2x

 

 Godmorgon tidiga söndag. Men vem kan sova då fåglarna kvittrar utanför det öppna fönstret och tankarna på allt det nya snurrar runt hela tiden. Inte jag, och morgonljuset och den tredje koppen kaffe håller mig sällskap.

Innerligt varmt tack för fina ord och grattis till vår nya resa. Det ska bli så roligt att få dela den med er.

Kram & fin söndag.

 

 

(Print Jillian/ Pure Love, träbänk/vintage, spegel/Ikea, lampa/Flos, stol/Butiken, soffa/Tine K)

12 thoughts on “Morgonljus

  1. Nej vem kan sova när fåglarna kvittrar? Inte jag heller. Jag vaknade med tuppen trots att natten blev väldigt kort. Kan tänka mig att det är många tankar som snurrar för er nu. Det ska bli spännande att följa er nya resa.
    Kram Maria

  2. Glädjer mig som tusan med dig ska du veta!! Och gottar mig förstås åt att vi får följa med på din resa… 😉 Ha en riktigt fin dag, du vackra! <3

Comments are closed.