Vinn en vacker pläd från Design By

 

1

 

2

 

3

 

Det var ju evigheter sen jag hade en utlottning här på bloggen så nu är det faktiskt dags. Nu har du chansen att vinna min favoritpläd från Design By. Den finns i två olika handtryckta mönster och storlekar och allt du behöver göra för att vara med är skriva vilket mönster (mörkgrå eller silver) och vilken du storlek du önskar om du vinner. Den stora har måtten 240×260 cm (värde 1998.-) och kan användas som dubbelöverkast, och den lilla är 150×220 cm (värde av 1398.-).

Utlottningen pågår fram till fredag den 2:a maj kl. 21 då Design By drar en vinnare.

Ett varmt lycka till!

(Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och utlottningen är i samarbete med Design By).

 

Utlottningen är avslutad!

 

 

 

 

 

383 thoughts on “Vinn en vacker pläd från Design By

 1. Skulle jättegärna vilja vinna det ljusgrå överkastet som ser sååå mysigt ut. Kram Camilla

 2. Så snygga plädar, blev även min favorit. Deltar gärna i utlottningen och vinner gärna en gråmönstrad i den mindre storleken.
  Nu håller jag tummarna fram till dragningen…

 3. Denna tävling måste jag bara ta chansen att vara med i. Älskar verkligen mönstren på dessa plädar, men då priset är lite för högt för mig, så passar det fint med en tävling!

  Om jag har turen att vinna så är det denna som faller mig mest i smaken: Mörkgrå i storlek 150×220

 4. Åå underbart, denna har jag suktat efter länge! Om jag vinner skulle jag vilja ha en liten mörkgrå. Eller egentligen spelar det ingen roll, båda är fantastiska, men om man måste välja så tror jag den skulle passa bäst i min soffa och i trädgården kyliga sommarkvällar! 🙂

 5. Jag vill gärna vinna den stora gråa pläden, hade gjort sig jättebra i dotterns nya sovrum som hon håller på att inreda, efter att renoverat sitt hus i ca 8 månader. Hade varit en toppen fin inflyttningspresent .

 6. Hej!
  Härlig tävling med en fantastisk vinst, blev helt förälskad i de fina plädarna, gillar båda färgerna och mönstren, men om jag måste välja så skulle jag vilja mysa med den lilla pläden i silver på altanen i sommar.

 7. Hej! Har suckat över dessa vackra plädar länge…om jag har turen önskar jag den mindre i silver. Linda

 8. Ååh så snygga, skulle gärna vilja vinna den mörkgrå stora, hade varit ett rejält lyft för vårt sovrum!

 9. Som jag sneglat på denna pläden, har varit nära att klicka hem den flera gånger. Med en ilsken förkylning i kroppen och en hosta som aldrig vill ta slut vore det skönt att krypa ned under den lilla mörkgrå. Hoppas på tur 🙂

 10. Den lilla gråa pläden hade passat perfekt i vårat nya sovrum! Så vackert mönster och tidlös.

 11. Å så vackra överkast. Detta skulle passa perfekt i vårt sovrum på landet. Deltar gärna i utlottningen och håller mina tummar att jag kan få vara med och ev kanske vinna.

 12. Å vilka vackra, hoppas att jag vinner, då vill jag gärna ha dn svarta i stor modell. Tack för underbara bilder och en fantastisk blogg:)

 13. Åh vilka underbara plädar. Om jag vinner skulle jag vilja ha den silvriga i liten modell. Hoppas på tur =)

 14. Men åh, vilken fantastisk utlottning! 🙂 har jag turen att vinna önskar jag mig en stor pläd i silver. Hoppas!!

 15. Oj! Dessa bara måste man vara med och tävla om. Så fina! Om man måste välja så blir det den mörkgrå….tror jag!=)

 16. Den stora i silver <3 Såå fin! Skulle glädja en student med skralt inredningskonto oändligt mycket! 🙂

 17. Åhh vilka vackra plädar! Så fina 🙂 om jag har turen att vinna så skulle jag vilja ha den stora i silver. Hade passat perfekt hos min dotter! Håller tummarna….

 18. Med ett trasigt sofföverdrag på favoritsoffan så skulle det passa fint med ett stort i silver för att dölja.

 19. Oh, vad jag skulle bli lycklig av att vinna pläden i mörkgrått storlek 150×220. Skulle passa perfekt i vårt poolhus!

 20. MEN JAG DÖR SÅ SNYGGA!!! Jag vill sjukt gärna vinna den silvriga i storlek stor. Den skulle få pryda min säng. PS. Älskar din blogg pusspusspuss xoxoxox

 21. Oh oh! Det mörkgrå i den lilla storleken hade suttit som ett smäck i stolen på altanen under en småkyligt vårkväll.

 22. Åhh vilken tävling. Superhärliga färger allihop. Har jag turen att vinna vill jag gärna ha en mörkgrå i den stora modellen. Skulle passa perfekt som överkast i sovrummet eller varför inte som överdrag till soffan. Ja användningsområdena är många!!

 23. Den silvriga pläden skulle passa perfekt som överkast i vårat sovrum. Har letat länge efter det perfekta överkastet men har inte hittat det och därför har sängen fått varit utan överkast alldeles för länge nu. Så jag håller tummarna för vinst på den stora silvriga pläden ☺️

 24. Den ljusare grå skulle passa utmärkt som överkast hos oss 🙂 har ett mörkt grått till vinterhalvåret men inget att byta till nu… /Marith

 25. Hej
  Så underbart härliga plädar.
  Om jag skulle ha turen att vinna så önskar jag den stora med mörkgrått tryck..
  Tack för en kanonfin tävling och håller nu tummarna
  kram

 26. Åh, den stora i silver skulle passa som handen i handsken i mitt sovrum.
  Trevlig Valborg/Catarina

 27. Den stora i silver skulle bli perfekt i det barnrum som jag precis ska börja inreda (min knodd kommer, om allt vill sig väl, i början av november)!

 28. Vilken tävling! Såå fina plädar. Har tittat på den mindre, mysig att boa in sig med en ljum sommarkväll !! Du har en super blogg helt enkelt!!

 29. Ett dubbelöverkast i silver till vårt sovrum!!!! Håller tummar och tår
  För det är på min önskelista nu!!!!!!
  Kram Britt

 30. Åh de är verkligen jättefina! Den mörkgråa pläden hade varit perfekt på vår nyrenoverade ovanvåning. Hoppas hoppas hoppas..

 31. Galet snygg! Har varit på jakt efter ett överkast till sovrummet, den stora grå skulle passa som hand i handsken!

 32. Min sambo och jag flyttade ihop för ett par år sedan, men dubbelsängen vi köpte i samma veva har inte fått komma till sin rätt när vi inte sover i den. Den saknar helt enkelt det där vackra sängöverkastet som också skulle göra sovrummet så mysigt och hemtrevligt. Så om vi skulle vinna det mörkgrå överkastet med måtten 240×260 cm, kan jag lova att vi med glädje skulle bädda sängen var morgon och även vara i sovrummet på dagtid, då det skulle bli det finaste rummet i vårt hem.

 33. Hej,
  Den stora grå vill jag väldigt gärna ha. Har inga små att bädda ner men tonåringar måste också få plats så en riktigt stor pläd det hade varit toppen.

 34. Plädarna är fantastiskt fina, framförallt den stora mörkgrå. Skulle passa perfekt i vårt nya gemensamma hem.
  Trevlig kväll

 35. Åh så fina! Jag och min pojkvän har precis köpt hus och vi fick veta för några veckor sen att vi kommer få ett barn i december! Lyckan är otrolig och med denna fina pläd hade den blivit komplett! Jag önskar mig den stora i silver. Mvh, Caroline

 36. Vilken tur för oss att du har en så fin utlottning på din blogg!
  Jag önskar den lilla pläden som är mörkgrå om jag vinner.
  Hälsningar från Loo.

 37. Åh! Den stora i silver skulle vi få plats under hela familjen.
  Den önskar jag att få ha uppdragen till näsan framför en bra
  Thriller en sen sommarkväll!

 38. Åh, vilken underbar tävling! Jag håller tummarna för att den stora (240×260) vackra pläden i grått landar på vår säng. Kram!

 39. En stor grå vore helt fantastisk till vår nya stora murriga säng!

  Dessutom vill jag säga att jag är rätt ny läsare av sin blogg men den är helt fantastiskt fin och jag kan surfa runt i arkivet hur länge som helst! Verkligen en inspirationsblogg!

 40. Jag skulle bli så glad om jag vann den mörkgråa pläden i den mindre storleken! Den hade verkligen passat som sängöverkast på min säng!

 41. Så fina har länge tittat efter en fin pläd och svepa om mig i uterummet el i soffan, och den lilla i silver skulle vara underbar.

 42. Jeg ønsker meg det minste, da jeg er singel, i sølv. Nydelig! Tror det blir som et smykke i soverommet.

 43. Vilken fin tävling! Jag hoppas på tur och att den lilla pläden i silver ska blänka i min soffa! /Anna
  PS. Ska bli så spännande att följa ert nya husprojekt, heja heja! Ds

 44. Åh vad gärna jag skulle vilja vinna en pläd!!! Båda mönstren är superfina men helst önskar jag den större med mörkgrått mönster. Jag har länge spanat på dessa och liknande plädar men med två små barn och ett hus som ständigt är i behov av renovering så räcker pengarna inte till. O så skulle den vara en fin 40-årspresent till mig eftersom jag fyller år på måndag 🙂

 45. Vilken finfin tävling! Svårt val, inga alternativ är lätta att välja bort. Men kanske att valet just nu skulle bli den med mörkgrått tryck i den mindre storleken.

 46. Brukar aldrig tävla men den silverfärgade stora skulle passa perfekt i mitt sovrum. Hoppas på nybörjartur:-)

 47. Så fina båda två, men den stora i silver hade nog verkligen kunnat trivas i vårt sovrum. Utslängd på sängen som ett vackert härligt smycke redo att omfamna hela min familj.

 48. Lycka är att gosa ner sig under en stor silver grå pläd å drömma sig bort för en liten stund

 49. Den stora i silver skulle passa perfekt vi vår nya, platsbyggda soffa på altanen. En liten belöning efter allt slit 🙂

 50. Åh, dem är ju så vackra båda två. Men den silvriga har jag beundrat länge och än idag är det så att jag kippar andan lite när jag ser det. Skulle så gärna vilja ha det lilla silvriga till min dotters rum för att bryta av till allt det rosa. Det hade blivit så fint! Håller tummar och tår 🙂
  Kramkram

 51. Jag vill gärna vara med och tävla och om jag vinner skulle jag vilja ha den mindre mörkgrå.
  Hälsningar Kerstin

 52. Lycka är att få gosa ner sig under en silver grå pläd och få drömma sig bort för en liten stund.

 53. Åhh så fantastiskt vackra och speciellt den stora mörkgrå som skulle vara perfekt i soffan att krypa upp tillsammans med för tre barn och katt.

 54. Om jag blir den lyckliga vinnaren så skulle jag utan tvekan välja den stora pläden i mörkgrå och den skulle bli så fin i vårt sovrum. Textilier gör stor skillnad och med denna vackra pläd skulle sovrummet få ett rejält lyft. Hoppas… 🙂

 55. Liten mörkgrå pläd – Inne .Vacker. Mysig . Varm . Om jag har tur!! Du har Såå vackra bilder på din blogg !!

 56. Åhhh, så vackra plädar! Hade blivit så glad för den stora grå, hade passat till sonen och hans fina flickvän som skall flytta ihop. Och alla ni på Elsas; fantastiska och inspirerande bloggar, det är underbart att ni delar med er!

 57. Första gången någonsin jag tävlar…ifall det blir vinst önskar jag den lilla pläden
  i mörkgrå. Tänk om….:)!

 58. Den stora i mörkgrått skulle passa perfekt på min säng, som ett smäck rättare sagt! 🙂
  Vänliga hälsningar
  Isabell

 59. Hej! Wow vad fin!!! Jag som letat efter sängöverkast ett bra tag nu!!! Jag skulle bli överlycklig o jag skulle bli supertacksam om jag vann!! Skulle önska en stor o mörkgrå pläd!! Tack o trevlig valborg Kram Lisa S i H-viken

 60. Så underbara dessa plädar är, blev allt lite kär!
  Önskar mig så, den stora grå…
  Den skulle göra under i vårt sovrum, det skulle
  bli mer inbjudande och ombonat!
  Och eftersom jag ofta är sängliggande, så känns
  det extra viktigt att ha det fint omkring sig!
  Ha det så fint!

 61. Fantastiskt fina båda! Om jag har turen, ett i silver får komma till huset. Stora (240×260) pläden är storleken till mig och kärleken.

 62. Precis bäddat med mina första vita linnepåslakan, det stora i silver skulle sitta som en smäck.
  Kram Camilla

 63. Åh! Den stora silvriga hade gjort under i mitt vardagsrum! Min beiga tråkiga soffa hade helt plötslig sett som ny ut med ett fint stort täcke på sig! Hoppas det är min tur att vinna denna gången!

 64. Jamen oj så svårt att välja en av dessa fina, den stora mörka som överkast eller en liten att gosa in sig i en kväll som börjar gå mot natt på altan eller den stora i silver som golvpläd när vi har picknick i vardagsrummet eller den lilla till axlarna när jag sitter köket med tekoppen en helgmorgon och de mina fortfarande snusar i sina rum. Ja svårt val som sagt skulle jag ha turen så blir jag superglad för vilken som så nu är det bara att hoppas. Tack för fin inspiration du ger i dina inlägg. /A

 65. Den lilla mörkgrå skulle jag vilja ge min mamma som alltid finns där för oss, en fin morsdag present….

 66. Det minsta i mörkgrått skulle bli toppenfin på min 13-åriga dotters rum! Hoppas turen är med mig!

 67. Om jag skulle vilja önskar jag pläden i mörkgrå och den mindre storleken, som då får pryda min dotters säng.

 68. Vilken fin utlottning! Den mindre pläden i silver hade jag gärna velat vinna. Håller tummar och tår!

 69. Den större i mörkgrått skulle jag gärna vinna, då den skulle passa super med mina kuddar från samma ställe. Älskar mönstret på dessa. Håller tummarna, skulle sitta fint till min födelsedag i helgen.

 70. Hej,

  Önskar mig en stor grå till dubbelsängen. Jag hade använt den både som överkast och filt. Helt enkelt… 😉

  Kram Mirva

 71. Fantastiskt fina plädar!
  Skulle jag ha turen på min sida så önskar jag mig den mörkgrå mindre pläden…

 72. Precis vad jag behöver; ett överkast! Jag skulle därför bli oerhört glad om jag vann den mörkgrå i storleken stor.

 73. Kul! Om jag vinner önskar jag mig den stooooorrrrra härliga pläden i grått. Tänka att sitta och mysa under den i svala sommarnätter, lyssna på ån som porlar intill mitt hus, höra kossornas mumsande på ängen. DET blir ljuvligt! Jag hoppas och önskar! Kram Mia

 74. Den silvriga lilla pläden till vår beige/ grå soffa.
  Skulle göra sig perfekt till soffmys sommar som vinter. Med eller utan kaffe och en bra bok. För vila…ja den är fantastisk fin!

 75. Jag skulle bli superglad för vilken som helst men kanske en stor silver skulle bli perfekt hemma hos mig

 76. Har länge funderat på att skaffa ett överkast (har inget alls just nu : / ), men inte riktigt vetat vad jag letar efter. Har aldrig sett dessa förut men det ser jättefina ut så jag håller fingrar och tår för att jag vinner ett stort grått.

 77. Oj vad jag har sneglat på dessa plädar från Design By! Det passar mig perfekt att vara med i utlottningen av dessa supersnygga, härliga! Om jag får önska så är den silvriga mindre pläden hetast för mig!

 78. Är på gång med förnyelse av sovrummet. En pläd i silver som är stor för dubbelsäng skulle sitta väldigt fint.

 79. Jag vill vinna den jättefina pläden i silver och den mindre modellen till min fina dotter Elin som bor i Västerås. Hoppas…..

 80. Åh, fantastisk fine pledd -og gjør seg godt på bildene dine også..
  Om jeg er den heldige er min favoritt det store pleddet i grått.
  Ha en herlig vår!

 81. Överlycklig skulle jag bli om jag vann den stora i grått. Den skulle passa perfekt till vår nya dubbelsäng.

 82. Aa! Som jag letat efter något alldeles speciellt till min nya säng! Den stora grå + min säng = kärlek! <3

 83. Åh, fina båda två!
  Den lilla mörkgråa hade passat perfekt i min nyköpta lilla sommarstuga!

 84. En grå…till min dotters säng. Hon hade blivit överlycklig!! Hon älskar vackra tyger…..och era plädar är fantastiskt fina!!

 85. Oj, vilka fina plädar! Åh va glad jag skulle bli över den silvergrå pläden för dubbelsäng!

 86. Den stora silvriga skulle passa som handen i handsken på vår säng.
  Hoppas hoppas!

  Tack för fin blogg och lycka till med framtida husplaneringen!

 87. Skulle bli fanastiskt glad för vilken som, men den absoulta favoriten är den stora i silver.

 88. Fin tävling på en fin blogg! Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja den stora varianten i silver. Tack för en fantastisk blogg som ger otrolig inspiration! Mvh Maria

 89. Vilken supertävling! Synd bara att valet mellan silver och mörkgrå nästan är omöjligt att göra… Efter mycket funderande säger jag den stora och mörkgrå, håller tummarna och tackar för en fin blogg och fantastiska bilder! Trevlig helg, kram

 90. Båda är ju fantastiskt fina men den stora i mörkgrå är ju bara ren kärlek….:-)

 91. Hej jeg hedder Charlotte og kommer fra Danmark jeg er inde tit og følge dig og dit flotte hjem den lille plaid i grå er rigtig flot. Kærlig hilsen Charlotte

 92. Vilken supertävling, precis vad jag behöver. Håller på att sälja min mans föräldragård, och behöver
  överkast till fotograferingen, packar och fixar, trött på att låna ihop överkast till alla sängar. Sen får det såklart flytta hem till oss . Det stora mörkgrå vore toppen i ett nymålat sovrum. Tack för en härlig blogg, som jag hämtat mycket insp. under staylningen . Kram och trevlig valborg

 93. Vilken rolig tävling!
  Om jag skulle vinna så vill jag ha den mörkgråa. Den skulle bli som en diamant på vår säng.. 240×260–

 94. Den LILLA I SILVER skulle vara så fin i min dotters nyrenoverade rum. Trevlig Valborg!

 95. Hej, AnnaMalin tack för möjligheten att få delta i en utlottning av en pläd från DesignBy. Jag skulle bli LYCKLIG över den i silver i storleken för enkelsäng. Om jag har lyckan kommer jag änvända den i min gamla kökssoffa som jag har på min inglasade balkong, så fin den skulle vara där och den skulle då värma mig tidiga vårdagar och sommarnätter då jag älskar min inglasade balkong som mest men behöver något varmt om mig. Den skulle även värma min kära Far också som vilar på soffan när han är hos mig, det är så härligt och jag minns att min far har alltid vilat på den efter en dags arbete när den stod i mitt barndomshem. Varma kramar från Ninni.

 96. Hej, hej! Har sett dessa jättefina plädar på din blogg och hos Butiken. De är sååå fina och jag skulle bli överlycklig om jag har turen att vinna. Önskar mig i så fall en i grått och storleken kvittar.
  Trevlig valborg! Soliga hälsningar från Christina på Raus

 97. Härligt!
  Jag önskar mig en stor pläd i mörkgrått, skulle passa perfekt för vårt sovrum som just nu är lite tråkigt, opersonligt och omysigt i största allmänhet. Håller tummarna!

 98. Hej,

  Stora tummen upp för en okrånglig utlottning/tävling!

  Jag hoppas innerligt att turen nu står mig bi och låter mig få ha denna tjusiga pläd i mörkgrått 150×220 som överkast.

  Oavsett så önskar jag Dig en trevlig Valborg!

 99. Så flotte pledd! Jeg ville blitt en veldig lykkelig eier av et stort sengeteppe i sølv. Det ville kanskje være sparket bak for å pusse opp soverommet:-)

 100. Så lekre pledd! Jeg ville blitt en veldig lykkelig eier av et stort i sølv. Det vil kanskje være sparket bak for at jeg skal komme i gang med oppussingen av soverommet:-)

 101. Galet fina! Jag hoppas, hoppas på att vinna en stor (240×260) mörkgrå pläd – skulle bli himla fin på vår säng.

 102. Hejsan. En pläd kan värma upp ett helt rum och jag tror den lilla silvriga skulle värma både min själ och rummet den är tänkt att vara i. Den ska vara starta upp en stil i vårt sovrum som vi sedan kan spinna vidare på. Hoppas hoppas : )
  Med vänlig hälsning, Therese

 103. Ooh vilken underbar utlottning! Skulle jag ha turen att vinna skulle jag välja den stora mörkgråa pläden! Kram

 104. Underbart fina! Vill gärna vara med och tävla, gärna den stora i silver som jag skulle kunna använda som överkast i stället för mitt nuvarande sunkiga. Vilket lyft det skulle bli för sovrummet!

 105. Den lilla i silvergrått, på min soffa blivit flott. Under pläden mysa, och slippa frysa.
  Hoppas på lite tur, så jag under pläden kan ta en tupplur. 🙂

 106. Mmm…den silvriga (översta på bilderna) och gärna den mindre vore toppen att gosa ned sig i!

 107. Åh, så vackra! Jag hade aldrig sett dem förut förrän jag såg dem nu. Jag föll direkt för den silvriga och skulle jag ha den äran att vinna skulle jag vilja ha den stora storleken. Då skulle det få bli överkast i gästrummet i vårt nybyggda hus!

 108. Ååå vad fina! Den lilla i silvergrått vore fin att få ge till min son med flickvän som just flyttar ihop och hemifrån!

 109. Vill så gärna ha den mörkgrå. Den lilla skulle passa super hemma hos mig! Har försökt att beställa den två gånger men det funkar inte. Hoppas på bättre tur denna gång:)…..

 110. Wow, vilken tävling! Det stora mörkgråa blev kärlek vid första ögonkastet! Håller tummarna för att den får flytta in hos mig. Ha en härlig Valborg! Kram

 111. Hej,

  Kan inte se min kommentar som jag skrev tidigare idag.

  Hur som helst vill jag tacka för en okrånglig utlottning/tävling där man inte måste gilla massa sidor/saker eller annat.

  Sedan hoppas jag givetvis att turen är på sida och att jag kan få pryda min säng med en pläd i mörkgrått 150×220

  Trevlig Valborg!

 112. Vilket fint pris! SÅ kul att favorit-Butiken själv börjat designa. SÅ fina! Jag skulle gärna vilja att den mindre storleken med mörkgrått tyck förgyllde mitt hem 🙂

 113. Åh, den stora pläden med vackert silvertryck, skulle jag vilja ge min dotter i studentpresent! Tänk vilken fin present, att få ta med sig när det blir tid för henne att flytta hemifrån.

 114. Skulle bli väldigt glad om jag vinner den vackra stora mörkgrå!! Tack för otroligt inspirerande blog !

 115. Hej hoppas hoppas på att det kan bli jag som vinner den vackra pläden skulle önska att få den med svart mönster och stor storlek. Tack för en bra tävling .

 116. Önskar såååå att vinna den stora pläden i silver till dottern för att hon har kämpat så in i “bängen” med sina betyg och har lyckats att nå sitt mål. /Stolt mamma

 117. Den lilla i mörkgrå skulle passa perfekt i vår pyttedubbelsäng (140 cm) i vårt pyttesovrum (typ 7kvm).. hoppas hoppas…

 118. Vilken drömvinst! Den silvriga i stormodell skulle passa perfekt in i vårt sovrum som går i ljusgrått. Håller tummarna!

 119. Jag tycker bäst om den mörka grå och vill helst ha den lilla om Jag har turen att vinna en pläd. Tack för en härlig bildblogg.

 120. Oj! Vilken trevlig tävling 🙂
  Självklart vill jag ta chansen att vinna, den med måtten 240×260 i mörk grå skulle passa som ett härligt somrigt överkast hemma hos mig!

  Håller tummar!
  //Karolina

 121. Ojojoj denna är sååå fin! Går och klämmer på det varje gång jag är i Höganäs men unnar mig aldrig det, då plånboken inte tillåter en vacker pläd. Den gråa pläden i storlek liten skulle vara som en dröm ..

 122. Åh, vilken underbar tävling ! Önskar den silvriga och lilla storleken. Håller tummar och tår.

 123. Hej hopp! Den däringa underbara pläden i stor storlek och silver – komsi, komsi hem till mig! Hoppas jag! Mia i Uppsala

 124. oj.oj vilken fin tävling.Tänk vilken känsla att få svepa in mig i denna pläd nu när jag äntligen får komma hem från sjukhuset efter 4 månader ! Hoppas,hoppas önskar den i mörkgrått den mindre storleken.Tack för en underbar blogg

 125. En silvergrå pläd i den mindre storleken vill jag gärna vinna! Väldigt många som håller tummarna redan, och det gör jag också!

 126. Oj,oj vilken tävling! Tänk om lilla jag skulle få vinna en sådan vacker pläd nu när jag äntligen får komma hem från sjukhuset efter 4 månader.Få svepa in mig i denna när jag äntligen ska få sitta i min soffa hemma .Hoppas,hoppas. Den mörkgrå och den mindre modellen om man får önska,Tack för en underbar inspirerande blogg.

 127. Fantastiskt fina.!! Skulle gärna vilja ha den större modellen i silver om jag blir den lyckliga vinnaren :).

 128. Hej, för och främst tack för en mycket väl inspirerad blogg. Kul med denna tävling, ett överkast i grått, 240×260 hade varit en dröm att slänga över sängen eller bjuda på pick nick nu i värmen! 🙂

 129. En silver-iver infanns sig just. De är så vackra och silver skulle passa bra här på min kust.

 130. Nice tävling! Den gråa var superfin tycker jag, så den skulle jag välja ifall jag hade turen att vinna. Den mindre varianten isf. / Ida V

 131. Hvis man må deltage fra DK også, så vil jeg meget gerne være med i “kampen” om dette lækre tæppe 🙂 om jeg skulle vælge, ville det blive det store silver.
  Kh. Line

 132. Takk for en fantastisk blogg, jeg er innom hver dag 🙂 Da prøver jeg lykken, og håper at jeg kan vinne det største teppet, med mørk grå print <3

 133. Klart att man vill vara med och tävla. Skulle bli så fint med den mörkgråa och mindre storleken.

 134. Oj, vilken fin utlottning. Den här pläden skulle passa perfekt på dagbädden vi snart ska platsbygga i vår lilla veranda!
  Har jag TUREN att vinna önskar jag den mörkgrå i dem mindre storleken.

 135. Men åh de är ju så suuuuper fina!! Båda två 🙂 Nu håller jag tummarna allt vad jag kan. Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ha den grå och stl ja den lilla är ju otroligt fin som pläd men den stora skulle nog bli underbar som överkast i vår nya säng i vårt nya hus som flyttar till i augusti! Åh hoppas hoppas …….. 🙂

  Kram och ha en härlig dag!

 136. Jag skulle så gärna vilja ha den stora i mörkgrått. Hoppas så att du ser mitt namn.

 137. Lika vackra båda två men om jag har turen på min sida väljer jag den mörkgrå i den större storleken!

 138. Så super fin konkurranse jeg skulle ønske meg det store teppet i grått:)

 139. En vinst av den stora mörkgrå hade matchat vår katt :)! Håller tummarna för vinst!

 140. Åh, det plädarna är ju så underbara. Jag skulle önska att jag hade en liten i silver hemma. 🙂

 141. Åh, den stora grå hade matchat perfekt till Kalklitirs Winter Primo-väggar som vi har 🙂

 142. Å vilka fina <3 Men skulle turen vara på min sida 🙂 hade jag blivit så glad för den lilla i mörk grått.

 143. Superfina båda två! Högst på önskelistan står den grå i större storlek:) den hade blivit grädden på moset i vårt lilla hem.

 144. Hej!
  Jag skulle bli superglad för den stora mörkgrå eftersom den skulle passa helt perfekt till vårt sovrum som ska fixas lite i sommar:)

 145. Jag skulle bli superglad för den stora mörkgrå eftersom den skulle passa helt perfekt i vårt sovrum som ska få en liten make over i sommar:)

 146. Åh, vilken underbar vinst!
  Det stora överkastet med silvermönster skulle vara en dröm att få!

 147. Och jag som aldrig tävlar tror inte jag kan vinna… men friskt satsat hälften vunnit 🙂 Mina favoritplädar BIG TIME!! Vinner jag skulle jag såååå gärna vilja ha den grå pläden Design by … grey heter den i 150 x 200! Tack för en fantastisk utlottning!

 148. Gillar starkt. Inte bara pläden, dina foton, dina arrangemang. Läckert! Vinner gärna en stor, kulören spelar mindre roll … Glad Första Maj!

 149. Wooow!! Jag hade blivit överlycklig som fattig student över den silvriga pläden med måtten 240×260 cm. Fantastiskt vackra plädar ifrån Design By och silken chans för oss att få vinna!

 150. Så otroligt fint tryck på båda plädarna från Design by. skulle vara pricken över i.et i bårt sovrum. Hoppas på tur i lottningen.

 151. Önskar mig i så fall den lilla i silver som skulle vara superfin i nya gästrummet! Tack för en inspirerande blogg!

 152. Så otroligt fint tryck på dessa plädar från Design by. Hoppas på tur i lottningen.

 153. Åh vilken fantastisk utlottning! Vi har precis börjat renovera vårt sovrum och en stor grå skulle passa perfekt till vår nya sänggavel som kommer om några veckor. Har aldrig haft ett överkast så nu håller jag hårt i tummarna!

 154. Jag önskar, hoppas och håller tummarna för att jag ska vinna en pläd med mörkgrått tryck. Storleken spelar faktiskt ingen roll, men ett stort gör det ju möjligt för oss att byta bort den trasiga quilten som ligger på sängen idag… Överraska mig;)

  Med vänlig hälsning | Tina Sundling

 155. Den stora i grått skulle ligga som en smäck på sängen i vårt nyrenoverade sovrum! Kram/Emma

 156. Hej! Jag skulle bli tokglad om jag vinner det stora silvriga. Har länge haft idetorka om hur jag vill göra om i sovrummet. När jag såg er fantastiska pläd fick jag igång kreativteten. Håller tummarna för att jag vinner. Bästa hälsningar. Britta

 157. Åh vilken lycka! Älskar trycken/mönstren på Design bys plädar. Jag ska nu i dagarna måla vår hall och sovrum med kalklitir färg i en grå kulör. Tänk om jag hade den gråa pläden som överkast;). Hopas hoppas! Tack för en fin blogg kram Gabriela E

 158. Hoppas på tur och skulle jag vinna vill jag gärna ha den gråa pläden i den mindre storleken. //Marita

 159. Jag vinner gärna den mindre mörkgrå för att mysa i under mindre varma sommardagar och nätter. Så snygg lätt och praktisk att bära med sig mellan hängmattan och bästa platsen framför brasan.

 160. Funkar även som överkast?! Låter som en dröm i mina öron då jag länge velat hitta ett passande överkast till vår säng! Därför skulle jag vilja vinna den stora pläden i silver! 🙂 tack för att du inspirerar mig varje dag!

 161. Helt underbara!!!
  Har kikat in på din blogg såååå många gånger å tyckt dom va fina=)
  Den mörkgrå stora skulle va helt underbar att ha lite slarvigt på sängen till min råa järn sängstomme. Ha en underbar vår & lycka till med alla husbestyren, följet det med spänning!!!

 162. Åååå please, den stora grå pläden skulle vara en dröm att vinna. Skulle vara så snyggt här hos mig i Göteborg!♥

 163. Oh vilken tävling, jag skulle gärna vinna den stora grå, den skulle passa perfekt när jag får nytt sovrum i juli! Håller tummar och tår!

 164. Om jag vinner skulle jag såklart bli jätte jätteglad 🙂 besöker din blogg varje dag med stor glädje. Jag önskar vinna den stora silvriga. Kram Camilla

 165. Åh, vilken vacker pläd! Håller tummarna för att den blir min!
  Kram från Soili

 166. jag önskar så att den stora grå får följa med mig på min flytt i maj. blir så fin inflyttningspresent <3

 167. Vilka fina plädar. Den stora silvriga skulle passa perfekt när jag har gjort om sovrummet. Hoppas!

 168. Jag skulle så gärna vilja vinna den lilla mörkgrå pläden, skulle passa perfekt i mitt vardagsrum!

 169. Skulle så gärna vilja ha det stora i silver-grått. Perfekt i mitt sovrum! Håller alla tummar. Kram

 170. Jag skulle såå gärna vilja vinna den silvergrå. Efter att ha tillbringat över en vecka i soffan/sängliggandes med hög feber, skulle det pigga upp med lite ny textil!

 171. Hej! Jag önskar mig en med silverfärgat mönster, i den mindre storleken.

 172. Så fin, och så fint du stylat! Om turen är på min sida, skulle en silver i stora storleken sitta som en smäck

 173. Åh, så fina bägge två, men jag önskar mig den gråa i den lilla stl. Kram

 174. Åååå! Vill jättegärna vinna den lilla mörkgrå!!!! Hoppas! Skulle vara finfin i vardagsrummet, eller på altanen en sommarkväll….. Håller tummar och tår.

 175. Magiskt ljuvliga täcken. Båda mönstren är fantastiska. En dröm att få svepa in sig i den ljusgråa filten eller att ha den liggande över soffkanten. Hälsar Åsa

 176. Jag önskar den mörk grå och vill gärna ha den större modellen. Ska användas som överkast. Min hund har precis bitit ett hål i det jag har nu och det skulle passa perfekt hos mig.

 177. Den grå i strl 150/220 skulle jag gärna svepa in mig i en ljummen sommarkväll då mitt nya liv börjat, i mitt nya hem. Med vänlig hälsning, Maria.

 178. Vilken tävling du fixat!!
  Om jag vann skulle jag välja den mindre grå, skulle passa bra att flytta runt med mej i rummen/balkongen 🙂 Hoppas på tur nu // Åsa

 179. Ojojoj. Jag har trånat efter den pläden länge! Den är ju så vansinnigt fin och jag vet ju redan såklart, precis vart jag vill ha den. Om jag vann, så skulle jag hemskt gärna vilja ha den silvriga och den stora modellen, så att jag även kan använda den på sängen. Tack för en jättefin blogg med väldigt inspirerande innehåll och bilder! Kram

 180. är sugen att fixa till sovrummet lite så en stor pläd som nytt överkast hade ju varit en toppenbra början.bägge är verkligen ” i min smak” men tror att den silvriga har ett pytteförsprång….fast svart/vitt är ju alltid snyggt…hmmm

 181. Detta är ju det perfekta överkastet till min säng!! Är på gång att göra i ordning mitt sovrum och det stora silvriga hade passat perfekt in i det “nya” sovrummet!
  Hoppas på tur!! 🙂

  /Elna

 182. Åh vackra saker! Om jag vinner önskar jag mig den stora silvergråa för att förgylla min säng.

 183. Jag vill gärna vara med i utlottningen av denna vackra pläd! Helst skulle jag vilja ha den mörkgrå i den mindre storleken! Håller tummarna 🙂

 184. Åh, det är ju galet vackra! En silvrig, stor hade väldigt gärna få pryda min säng.

 185. Vore fantastiskt kul att vinna ett så fint överkast särskilt när man ser hur fint du “stylat” med det! Vilken som hade passat hos mej! Tack för all inspiration!

 186. Hej!! Den stora silvriga pläden hade varit pricken över i hemma hos mig.

 187. De här finingarna har jag spanat in länge!! Den stora mörkgrå stora hade verkligen förgyllt vårt sovrum o passat fint nu till sommaren!! Jag hade blivit så glad!! håller tummarna att det blir just jag.

 188. Vilken tävling! Den gråa stora skulle vara pricken över i som överkast till min nya säng!:D

 189. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna en pläd i silver och jag tror nog jag skulle vilja ha den stora till vår säng. Nu håller jag tummarna att jag vinner 🙂 //Å

 190. Hej! Den stora pläden (240×260) i silver hade vart jättefin i vårt gästrum!!! Fingers x!

 191. Wow, fantastisk fin pläd!!! Hade blivit överlycklig om jag vann den stora pläden i mörkgrått!

 192. Åhhh tycker om båda….Men om turen vill mig väl skulle jag önska mig den stora pläden 🙂 / Josefin

 193. Vilken fin utlottning! Den mörkgråa (lilla storleken) är min absoluta favorit, vilken står högst upp på min önskelista! Fantastiskt fina och inspirerande bilder!

 194. Vilken fin utlottning och fantastiskt fina och inspirerande bilder! Den mörkgrå (lilla storleken) är min absoluta favorit, som står högst upp på min önskelista.

 195. Jag skulle så gärna vilja krypa ner i soffan under den lilla filten i mörkgråttt från underbara Design By!

 196. Åh fiiiina! Önskar jag vann den i silver i någon av storlekarna.
  Kram Pernilla

 197. Härligt med tävlingar!
  Skulle gärna vinna ett grått i den lilla storleken…
  Perfekt i vår soffa!
  Kram Ulrika

 198. kul med tävling!
  Skulle så gärna vilja vinna det gråa täcket i den lilla storleken!
  Passar perfekt på vår soffa!
  Håller tummar o tår!

 199. Åhh vad jag vill vinna den med mörk grått tryck i den mindre storleken ❥

 200. Den stora grå,skulle bli perfekt i min soffa! Bara hoppas på tur!

 201. Hej
  Så härliga vackra …. Jag skulle vilja vinna den mindre i silver ..
  Hälsningar Monica

 202. Men JA! Vill jättegärna vinna denna vackra pläd och storleken…den har ju ingen betydelse:)
  Kram o ha en fin fredag

 203. Men herregud vilken bra utlottning!! Jag skulle vilja ha om jag vann, den lilla i silver!
  Ha en fin helg!

  Kram Camilla

 204. Såå himla snyggt det mörkgråa överkastet är. Det skulle passa perfekt i mitt nyrenoverade sovrum. Nu håller jag tummarna att det blir mitt 🙂
  Ha en härlig dag! Kram Kajsalisa

 205. Inreder precis mitt nysnickrade uterum. Den stora i mörkgrått skulle sitta som en smäck på den gamla kökssoffan som skall stå mot den fina väggen.

 206. Jag vill vinna den lilla mörk grå så jag kan ge den till mamma, då blir hon glad.

 207. Jag skulle vilja den silvriga i den stora storleken och skulle använda den som överkast. Skulle vara perfekt då vår hund bitit sönder det vi har nu. Kram Annika

 208. Hej!
  Skulle så gärna vilja önska mig den mörka pläden i den lilla storleken. Skulle passa perfekt att ha i vår nya soffa nu när vi ska flytta 🙂 Tack för en inspirerande blogg!

 209. Jag skulle så gärna vilja ha den stora grå. Underbar att slänga över vår slitna sova som vi bara försöker hålla vid liv.

 210. Underbar utlottning! Har länge sneglat på den i silver! Skulle önska den i den mindre storleken om jag skulle ha den fantastiska turen att vinna! 🙂
  Ha en fin helg! /Cicci

 211. Skulle så gärna vilja vinna den lilla mörk grå så att jag kan överraska min fru.

 212. Hej! Jag är gärna med i utlottningen, skulle jag ha tur att vinna väljer jag den lilla i silver./Lovisa

 213. Anna-Malin och Design By vilken tjusig utlottning! Skulle jag vinna skulle det bli den lilla i silver. Den skulle få bo i orangeriet och värma tidigar morgnar och sena kvällar när vi njuter av det oslagbara nordiska sommarljuset.

 214. Båda är så fina, men den mörkgrå skulle ju passa perfekt som överkast i vårt sovrum i den större storleken.

 215. Jag håller tummar å tår på den stora i silver.. Att ha som picknickfilt, att ha som överkast, att ha som tjusig pläd i soffan eller som “kurragömmatak” över ett köksbord. Trevlig helg!!

 216. ÅÅÅH JAAA HÄRLIG TÄVLING! Är jag den lyckliga vinnaren så önskar jag det stora mörkgrå! Skulle vara perfekt i nya sovrummet!

 217. Mitt i mooodboarding av Lillis rum. Liten börjar bli stor och den lilla spjälsängen ska bytas ut mot ett fynd på auktion, en växa säng med pampig gavel o i gammalt trä. Det ljusa, silver i liten modell skulle bli alldeles, alldeles underbart till sängen. Lagom med mönster för att passa mamma som för den lilla tjejen som börjar bli stor.

  Jag håller tummarna!

  /Tatjanis

 218. Åhhh, den silvriga skulle sitta som en smäck i vårat sovrum och då den mindre storleken.

 219. Åhh, den mörkgråa med det fina mönstret skulle passa perfekt i vårt sovrum och då den mindre storleken. Håller mina tummar och tår!

 220. En liten pläd i silver hade varit pricken över i:et i dotterns rum och jag som mamma hade sluppit se USA-filten som dottern envisas med… då inget annat överkast finns att tillgå.

 221. Den lilla gråa pläden skulle sitta som pricken över i:et i mitt nymålade sovrum.
  Hoppas på tur.

 222. Väldigt fina är de båda två, men den mindre grå skulle göra mig lycklig som få!

 223. Älskar dom båda! Så svårt men tror det Mörkgråa, 150×220 hade varit superfint i min dotters rum.

 224. Skulle så himla gärna vilja ha den stora gråa till överkast till vår säng. Men ibland räcker inte plånboken till! Hoppas på turen :)) Lotta.

 225. Åhhhhh-det var på tjillevippen att jag missade denna fantastiska tävling!!!!!
  Skulle göra frivolter av lycka för den lilla i silver!

 226. Oj,oj,oj-det var på tjillevippen att jag missade denna fantastiska tävling!!! Skulle göra frivolter av lycka för den lilla i silver!

 227. Hej. Efter att ha bott i vårt hus i drygt tio år börjar jag inse att det aldrig blir tid till att fixa vårt sovrum, utan det blir alla andra rum hela tiden. Skulle verkligen älska att vinna den svartvita pläden i den stora storleken som ett lyft och ngt nytt o fräscht i vårt sovrum. Hoppas hoppas

 228. Nä men där är ju ett perfekt snuggel-täcke – åååh så fint! Det skulle passa in fint hemma hos mig i min enkla boning!

 229. Oj, där höll jag på att gå miste om min chans till denna fantastiska pläd. Dessa har jag spanat in länge då jag vill ha dem till soffan. Jag skulle egentligen vilja ha båda, men vinner jag en får jag köpa den andra. Den vita med mörkgrå detaljer skulle bli mitt första val dock… Så lyxiga! Nu hoppas jag på lite tur 🙂

 230. Stor i mörkgrå hade varit helt underbar i vår dubbelsäng där jag och min nyfödda sover 🙂

 231. Jeg skulle gjerne ønske meg det mørke grå pleddet i den minste størrelse. Begge er aldeles vakre :))

Comments are closed.