Bara bilder

 

1

 

2

 

4

 

Bara bilder från köket i kvällsljus som jag glömt att visa. Och de är ganska många, de icke publicerade bilderna. Det upptäcker jag när jag väl tittar efter i arkivet. Tänker då att ni kanske inte vill se gammal “skåpmat”, i detta fallet ett par veckor gammal sådan. Men, spelar det någon roll egentligen? Nej, inte just idag.

Fin måndag.

13 thoughts on “Bara bilder

 1. Tycker att många saker är godare dagen efter till och med. Höstkallops tex. Gammal skåpmat behöver absolut inte vara gammal skåpmat. Tycker att dina bilder är så fina och tidlösa. Du har en stil som håller! <3

  1. å vad länge sen jag åt kalops!
   och så är det kanske, och man (jag) blir
   väl lite bloggskadad att det alltid
   ska vara det senaste som visas.
   tack för fina ord <3

 2. Lika vackra bilder som alltid, oavsett när de är tagna! Du kan få komma hem till mig och både färgsätta och inreda när du vill! 😉

 3. i love your pictures..❤❤❤ … and your regal is very beautiful. Can you please tell me where i can buy it?

  Warm regards, Tanja

 4. Hej AnnaMalin, Tack för dina “Bara Bilder”, för mig är ett bloggbesök hos dig en skön avkopplande stund. Jag har följt dig länge och sett din utveckling av dina bilder och blogg. De ger mig mycket, samtidigt tycker jag som besökare att vi ska visa dig respekt gällande bildredigering och utformning av din blogg – det är ditt skapande – och en del av ditt liv, i mina ögon är du en fotograf med ett eget signum, som är ditt helt enkelt. Varma tankar och kramar från Ninni.

Comments are closed.