Onsdagsinspiration

 

b2

 

b3

 

b6

 

b7

 

b9

 

b1

 

Jag höll på att skriva fredagsinspiration. För det är ju som fredag idag och flera dagars ledighet väntar. Det känns otroligt skönt att få varva ner och förhoppningsvis bara vara. Fundera lär jag få göra, men på innerligt roliga grejer som dök upp på mailen igår. En helt galet smickrande och rolig förfrågan som jag lovar berätta om så fort allt är klart. Tänk vad blogg- och Instagramvärlden öppnar dörrar. Det gäller bara att våga stiga in, inte stänga dem.

(Nytagna bilder från Butiken i Höganäs. Som förresten håller lyxloppis tillsammans med Tine K på Magasin 36 imorgon med start kl. 12.oo. Skynda fynda säger jag bara. Jag hänger på låset…)

Kramar.

 

 

11 thoughts on “Onsdagsinspiration

 1. AnnaMalin, jag är inte förvånad, glädjs med dig fast jag inte vet vad det är. Du har känsla och talang, Lycka till 🙂 !

 2. Låter ju hur spännande som helst!
  Butiken i Höganäs är en sån grymt härlig
  butik och kombinationen med saluhall,restaurang
  osv är toppen!

  Kram Anette/Inredningshjälpen

 3. Tack för en fin blogg med massa inspiration!
  Var kommer den fina hatten i förra inlägget ifrån?

 4. Så galet fina saker, översta bilden är ju magiskt fina grejer på!

  Läste om loppisen och önskade att jag bodde närmare!

  Spännande saker på gång låter det som! Nu hoppas jag att jag får iväg den här kommentaren för jag har haft svårt att kommentera hos dig! Men jag har inte slutat läsa!

  Kram jenny

Comments are closed.