Detaljer, detaljer

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Undras hur många olika inläggsrubriker man kan hitta på? Det är alltid lika svårt tycker jag, eftersom det helst ska göra er läsare nyfikna. Och helst ska det innehålla något piffigt ord så det blir en träff och kommer upp när man googlar. Eller så bryr man sig inte ett dugg om det och bara hittar på det som passar bäst, eller det som först kommer upp i huvudet. Ibland får jag lust att bara ha en renodlad bildblogg utan text. Det hade blivit lite enklare och inte så mycket huvudbry, men kanske så mycket tråkigare? Jag har ju egentligen en hel del att säga och egna personliga åsikter och tankar jag vill dela, men det liksom fastnar på tangenterna.

Idag blir det iallafall detaljer från köket. Och vid närmare titt skulle man kunna tro att det är smygreklam för Tine K. Men nej, det är det faktiskt inte, och ja, jag är ju uppenbarligen ett fan… :)

Fin tisdagskväll.

 

 

 

19 svar till Detaljer, detaljer

Lämna gärna en kommentar