Detaljer, detaljer

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Undras hur många olika inläggsrubriker man kan hitta på? Det är alltid lika svårt tycker jag, eftersom det helst ska göra er läsare nyfikna. Och helst ska det innehålla något piffigt ord så det blir en träff och kommer upp när man googlar. Eller så bryr man sig inte ett dugg om det och bara hittar på det som passar bäst, eller det som först kommer upp i huvudet. Ibland får jag lust att bara ha en renodlad bildblogg utan text. Det hade blivit lite enklare och inte så mycket huvudbry, men kanske så mycket tråkigare? Jag har ju egentligen en hel del att säga och egna personliga åsikter och tankar jag vill dela, men det liksom fastnar på tangenterna.

Idag blir det iallafall detaljer från köket. Och vid närmare titt skulle man kunna tro att det är smygreklam för Tine K. Men nej, det är det faktiskt inte, och ja, jag är ju uppenbarligen ett fan… 🙂

Fin tisdagskväll.

 

 

 

19 thoughts on “Detaljer, detaljer

 1. Jag älskar när du delar med dig av dina tankar och vad du gör, så jag vill iiinte vara utan orden! 😉 Kram!!

 2. Hej Anna-Malin! Jag måste bara fråga, vad heter texten som din header är skriven med? SÅ fin är den!

 3. Varför inte blanda? Varför välja antingen eller? De dagar orden inte finns där så talar bilderna sitt eget språk. och de dagar orden bill infinna sig, ja då kompletterar de bilderna.

  Det är ju din blogg och du gör som du vill 🙂

  Kram

 4. Du publicerar så vackra inlägg, både med bilder och text! Ibland skriver man mer och ibland mindre och ibland kan bilderna räcka! Speciellt dina bilder, de är alltid så vackra och idag hittar jag inspiration för detaljer;)

  Sköt om dig!
  Kram
  Suz

 5. Ibland kommer orden av sig själv ibland inte. Oavsett om du skriver lite mer eller lite mindre är dina inlägg alltid så fina och inspirerande.
  Kram Maria

Comments are closed.