Instagram – ett eget liv

 

Processed with VSCOcam with lv01 preset

 

Processed with VSCOcam with lv01 preset

 

Processed with VSCOcam with lv01 preset

 

Processed with VSCOcam with se3 preset

 

får 2

 

Processed with VSCOcam with lv01 preset

 

IMG_6434

 

1

 

Mitt Instagramkonto lever lite av sitt eget liv och jag spenderar ju en del av mitt därinne. En annan typ av bilder som är tagna i stunden, där och då, men med en genomgående känsla. (Just de här kommer från maj månad). Det passar mig fint, det där att det inte behöver vara så uppstyrt, för det är lätt att det blir det med bloggen. Jag får ibland prestationsångest inför ett blogginlägg medan det på Instagram får bli som det blir och jag kan vila i det.

Jag har ju haft planer- och får ofta frågan om, att göra något av just mina Instagrambilder. Nu har de planerna utvecklats lite, ett tryckeri är kontaktat och nu gäller det bara för mig att komma fram till hur den slutgiltiga produkten ska se ut. Det jag vet och vill är att det ska vara en begränsad upplaga. Men ska det vara en spiralbunden almanacka, eller lösa blad, eller kanske något helt annat? Kom gärna med förslag!

Men nu går det inte att sitta här. Väskan ska packas och imorgon sticker jag och pojkarna till Bolmsö. Och då finner ni mig just på Instagram @heltenkelt om ni vill.

Kramar.

 

 

24 thoughts on “Instagram – ett eget liv

 1. Hej Anna-Malin.
  Du er den mest fantastiske blogger, følger dig hver dag, dine billeder siger så meget og er så levende,at man får lyst til bare at være der hvor du befinder dig.bliv du ved med det.Tro på dig selv ,det du gør er bare så rigtigt,jeg er sikker på der er andre derude,der nyder din bloog ,lige så meget som jeg gør. Du er bare så fantastisk. Stort knus til dig , og alt held og lykke,ønsker jeg for dig. stort knus til dig her fra Danmark. Jytte AGERBO

 2. En bok! En vacker bok som kan ligga framme o bläddras i om och om igen. Gärna med några lösa printar i. Eller helt enkelt en vacker pärm med lösa blad. Jag vill ha!! <3 kramar

 3. Var framkallar du fina instagram bilder? Eller printar du dem själv? Då undrar jag – hur lyckas du printa ngt från instagram? Jag lyckas inte.

  1. jag printar ut bilderna själv, efter det att jag lagt över dem från telefonen
   till datorn 🙂

   1. Jag fattar inte hur du lyckas föra över dem till datorn. Jag har mina på instagramappen och jag kan se dem på olika läsare på datorn, men hur får jag dem till min egen dators hårddisk. Hälsar fotonörd men korkad

 4. Håller helt med Pella! Jag köper direkt! Ha en härlig helg! Kram från ett soligt Bohuslän

 5. Vad KUL, grattis fina! Oavsett i vilken form så kommer det att bli superbra! 🙂

 6. Å så fin den där daggkåpan var! Jag tycker att du ska sälja dem som prints! Jag hade gärna gjort en fin plats till Daggkåpan på min nya tavelvägg!

  Kör samma taktik här som på insta! Herregud, där har du ju 95 000 followers! Och 95 000 followers kan ju inte ha fel!! Du kanske har lite ångest för att du inte känner att du har nytt material..? Man blir glad av alla dina bilder! Jag brukar kasta mig ut i det fria lite när jag känner så. Åker till ställen jag inte besökt innan. Fotar och inspireras. Ta en tripp och till Köpenhamn kanske.. eller lite Paris.. jaaa lite Paris får nog suget att komma tillbaka! Snaaaart sommarlov! <3

 7. Virkelige fine fotos. Jeg vil foreslå, at du får dem limet på en hård baggrund, så de kan hænges op. Hvilket kamera/mobil bruger du, siden du kan få dem til at stå så skarpt?
  Kærligst, Tine (Danmark)

 8. det hade vart så fint med en almanacka i lösa blad som man kunde sätta upp på väggen antingen en månad i taget eller hela året i ett kollage. skulle jag helt klart köpa ❋

 9. Känner igen mig i resonemanget kring blogg kontra Instagram, blir mindre prestation och mer “ögonblick” på instagram!
  Skulle vara jättekul om dina bilder blir tillgängliga i en kalender eller på annat sätt, *kommer att hålla koll*! 🙂

 10. Dina bilder är magiska. Jag är på taveljakt & fåren & daggkåporna är ju konstverk i sig!! Tack för all inspiration du ger! En fröjd att titta in både här & på din instagram!
  Kram Mathilda

 11. Gärna som almanacka. Då kan de ljuvliga bilderna användas flera gånger. Omgång 2 som lösa blad på väggen eller ännu bättre som inramade alster. Blir trollbunden av många av dina bilder.
  // Kristina i Umeå

 12. Dina bilder är helt underbara. Jag undrar lite över “tonen” i bilderna. Vad använder du för program i datorn/telefonen?
  Mia

Comments are closed.