Här är jag

 

b1

 

b2

 

b3

 

b4

 

b5

 

b6

 

b8

 

IMG_2532 kopiera

 

Vi åkte till Bolmsö. Och det blev en helg av kära återseenden och en del eftertanke. Bilder tagna under en mulen himmel, men med en doft av sommar. Det viskas om att vi går mot tider där det är dags att visa vilka vi är.

Så hej, här är jag.

Kramar.

21 thoughts on “Här är jag

  1. Hej där, du fina AnnaMalin, du är där och jag är här liggandes på min kära soffa ute i juninattens underbara ljus tittar in till dig och ser din värme och dina sommarsköna bilder. Den här tiden vi har nu med de ljusa juninätterna är bland det vackraste jag vet. GodNatt o kram från Ninni.

  2. Bolmsö- inte långt från mig, där är vackert vid denna tiden. Måste snart ta en tur ut till loppisen där, det är roligt…
    Må så gott!

  3. Hej och tack för dina magiska bilder, kan känna hur det doftar sommar lång väg! Undrar över din blus, den ser så sval och skön ut. Är den ny? Med vänlig hälsning Åsa

  4. Så delikata och härliga. Precis så där som vår sommar är… Skir, värdefull och nästan lite magisk! Man blir glad av din blogg 🙂

  5. Så ljuvliga bilder… och sååå roligt att få se fina dig!!! Det nya alltså… ja då får jag väl snart visa lite mer av mig också;)

    Stor kram från en som nu ska kika ikapp här inne… blir ju lätt mycket Instagram:)

  6. Hej! Få man fråga vad killen på bilden heter. Ser att han är tränare, känner igen tatuering men kan inte komma ihåg vem det är. Så nu sitter jag här och funderar

Comments are closed.