Ett blogginlägg om dagen

 

living room / heltenkelt.elsasentourage.se

 

Ett blogginlägg om dagen håller doktorn borta. Eller hur var det? Skämt å sido, nu har det faktiskt blivit dags att råda bot på den här bloggångesten som härjar här. Himmel så svårt det ska vara då? Jag har analyserat och funderat fram och tillbaka vad det är som gör att det känns så jobbigt, och jag har nog funnit svaret. Det är orden. Eller rättare sagt, saknaden av dem. För bilder det har jag gott om, så det säkert räcker till ett blogginlägg om dagen de närmaste åren. Men så fort jag sätter mig och har laddat upp mina bilder och ska skriva – då tar det stopp. Hjärnan blir blank och när jag försöker printa ner något så känns det som jag skrivit det tusen gånger förut. Samma, samma upprepning och det känns antingen för glättigt, för oväsentligt, eller för gulligt eller helt bara blaha blaha.

Så för att försöka komma in i “bloggstimmet” igen har jag bestämt mig för att göra ett inlägg om dagen de närmaste 30 dagarna. Men jag kommer att skippa orden om de inte finns där, och då blir det bara en bild eller två. För glädjen till bloggen finns där, och till bilderna och redigeringen och till er så klart. Därför provar jag så här och hoppas att jag ska hitta tillbaka.

Varm kram så ses vi morgon då 🙂

 

 

 

61 thoughts on “Ett blogginlägg om dagen

 1. Precis så är det…som de andra säger. Till dina bilder behövs inga ord! Men däremot så har jag ett litet önskemål..och det är bilder från uteplatsen och pergolan.Har kikat på de från förra året men den platsen kan man aldrig se för mycket utav..särskilt inte nu när vi äntligen ska igång med nått liknande 🙂

  1. jag lovar att det ska bli fler trädgårdsbilder.
   bara solen kikar fram så ser det lite trevligare ut 🙂

 2. Vilken bra idé! Håller med ovan, bry dig inte om prestationsångesten!! Eller rättare, be den försvinna!! Man behöver inte prestera o vara duktig jämt! Älskar dina bilder! Kram Lisa S

 3. Dina bilder är otroligt fina så mer av dem är inte alls dumt!

  …får jag dessutom önska skulle jag väldigt gärna se mer bilder av er, i mina ögon, helt fantastiska utomhusmiljö! Har så smått börjat fundera på en pool hemma, men vill verkligen ha en stilren och “diskret” känsla över det hela… och gång på gång återvänder jag då till de (fåtalet) bilder jag sett från er pool. Det är ju så jag också vill ha det! Så visa gäärna mer bilder på den – det ger verkligen inspiration…!

  1. visst kommer det fler bilder från trädgården.
   som jag skrev innan här i fältet, så fort
   solen kikar fram så ser det lite trevligare ut.
   hoppas den inte dröjer allt för länge!

 4. Instämmer med de andra – Dina vackra bilder behöver inte ens ord ( men alltid trevligt att läsa ändå såklart 🙂 )

 5. Det där känns så igen. Jag tänker nog som flera här att det är helt okej att låta bilderna tala. Flera bloggar jag läser brukar varva inlägg med text och bild med bildinlägg utan text.

  1. ja, det får vara okej nu ett tag.
   och kanske hittar jag orden igen, kanske inte.
   men då får det vara så, bara bilder.

 6. Räcker utmärkt med bara bilder. Saknar dina uppdateringar. Ett inlägg om dagen låter toppen. Med eller utan ord. Stor kram.

 7. Jag vet precis vad du menar, och extraångest för mig som är svensklärare. Men jag skiter i det. Jag tror läsarna vill att det händer något, och dina bilder är ju sååå enormt uppskattade, titta bara på ditt instagramkonto, och där tror jag inte flöjlarna bryr sig om orden. Visst förstärker orden när man tycker om att skriva och är bra på det, så grattis till de bloggare som har den fantastiska gåvan, men man måste vara lite snäll mot sig själv och strunta i orden när de inte finns där. Eller bjuda på att vara lite fånigt glättig som jag är för tillfället på bloggen, men allt annat privat.
  Hoppas du får en fin sommar!
  kram

  1. jamen att det ska vara så svårt ibland!
   och absolut ett jättegrattis, verkligen! till de bloggare som
   besitter både ord och bild.
   jag trasslar lätt in mig i mina tankar och då blir det bara blankt
   så därför provar jag så här. och hoppas det släpper 🙂

   finaste sommaren till dig med.
   kramar.

 8. Förstår precis den känslan, känner exakt likadant själv då och då inte minst just nu när jag varit däckad av migränen från Hell i två dagar.

  Kram Anette/Inredningshjälpen

 9. Hei Anne Malin,

  Du vet hvordan jeg tycker om dine bilder og blogg! Du innreder så mye forskjellig, og det gjør alltid interiøret uforigsigbar og spennede. Ikke alltid tekst er det viktigste, jeg gleder meg til hvert innlegg. Stor klem fra søta bror i Stavanger!

 10. Hej! Det låter som en god idé, men har du inga ord kan du iaf skriva var vissa av sakerna är köpta?!
  På denna bilden ville jag veta var den lilla avlånga pallen finns att köpa. kram

  1. jag lovar att jag ska bli bättre på det.
   pallen i inlägget kommer från Tine K Home.

 11. Klart att du ska vänta med orden om de inte finns där. Det är ju så att du trots allt låter dina bilder tala. Och det räcker för att ge mig idéer och tankar om inredning och det vackra. Dina bilder talar för dig! kram/FruVendela

 12. Härligt fina bilder, tråkigt att höra att orden fattas dig.
  Hoppas att de återkommer annars får du väl”bara” posta bilder. en härlig helg önskar jag dig !

 13. Fast en bild säger ju mer än tusen ord, sägs det, och i ditt fall är jag benägen att hålla med! 🙂

 14. Hej!
  Jag undrar var urnan med det som ser ut som en stor pensel kommer ifrån?
  Ha en härlig semester!!
  Kram

 15. Tack för en underbar blogg, den bästa. Var har du köpt den fina kudden i potatisbrun som är med på en del bilder.

  1. så roligt att höra, tack!
   kudden kommer från Day och jag köpte den
   på Lyxloppisen sist på Magasin 36.
   tror att den är från en tidigare kollektion.

Comments are closed.