Makeover time

 

2

 

3

1

Sitter och drömmer mig bort på Pinterest och känner plötsligt ett stort behov av att förändra här hemma. Det var längesen. Och kanske gör jag slag i saken. Eller kanske inte, och bakar scones istället.

Tack för fina kommentarer, att ni tar er tid fastän jag inte har så mycket att säga. Jag läser varenda en och gör mitt bästa att svara. 

Kramar.

 

(Vas,fåtölj & stor korg/Tine K, kudde/Sixtydays, doftljus/Love Warriors, soffbord/MO inredning)

 

 

14 thoughts on “Makeover time

 1. Tack!! för dina vackra bilder och fina ord, så fria ifrån inställsamhet. Ovanligt idag. Att baka scones är något härligt, ja positivt. Enkelt, snabbt, doftande och mycket gott!! Kan varieras med ingredienser och kryddor, eller helt klassiska. Önskar dig en skön och fin söndag 🙂

  1. tack för dina fina rader.
   och det blev scones. vanliga den här gången.
   men ack så goda. slank ner lite för många,
   men det var det värt 😉

 2. En bild äger mer än tusen ord, vet du väl;) Å dina vackra inspirerande bilder berättar en hel saga:)
  Hur kan någon begära mer?! Duger gott som det är. Återkommer alltid även om jag inte alltid kommenterar. Varm kram /M

 3. TACK AnnaMalin, för att Du möter oss, som besöker dig här.
  Kramar från Ninni, i sista juninatten för det här året imorgon natt möter vi juli.

 4. Fint! Och du, vill bara säga att jag älskar dina bilder och tycker det är kul att du delar med dig så mycket. Skoj med den här utmaningen och jag tycker absolut inte att du behöver känna att du måste skriva något till varje inlägg… det är fullständigt perfekt med att “bara” dela med dig av dina fantastiska bilder.

  1. det var fint att höra, tack. och jag tror att det här är ett bra sätt
   för mig att komma tillbaka. lite mer kravlöst.

Comments are closed.