I trädgården

 

1

 

3

 

4

 

9

Det blev både scones och makeover igår. Men inte inomhus, utan jag roddade runt därute istället. Flyttade Tine K möblemanget till vår favorithörna som är helt i lä, och det blev genast mysigt. Köpte några växter idag (ej i bild) för att göra det lite trevligare i den svarta pergolan. Det blir nästa projekt, att få det lite varmare där. Nu ska jag passa på att njuta därute innan solen försvinner.

Kramar och fin kväll.

 

 

10 thoughts on “I trädgården

 1. Så underbart med en sol! Finns den i Sverige?
  Har varit inne på ditt Pinterestkonto, massor av härliga bilder!
  Glad sommar / Caisa

 2. Så härligt det ser ut, man tror inte att man är kvar i Sverige när man ser bilderna… Love it! <3

 3. Du har så fantastiskt fint, jag har hämtat mycket inspiration hos dig till min trädgård. Jag undrar var du har hittat den härliga gula kudden. Sååå fin. Fortsätt blogga, du är jätteduktig. En fin bild och någon rad text är allt som behövs för att inspirera. Kram

  1. tack, så roligt att höra!
   den gula sammetskudden kommer från Day,
   från en tidigare kollektion.

   kram i värmen.

Comments are closed.