Det är en sån dag…

 

1

 

2

 

3

 

Letar inspiration, för den fattas. Och tänker mycket på om det faktiskt är nu den kommit. Själva början på slutet för den här bloggen. Det är en sån dag idag…

dot

36 thoughts on “Det är en sån dag…

 1. Jag har precis hittat din blogg och jag har aldrig varit med om att få så mycket inspiration från en blogg. Keep up the good work!

 2. Hej Anna-Malin!
  Ville bara säga att jag tycker dina bilder är otroligt fina och inspirerande! (Har sparat flera som jag tittar på ofta!) Det hade varit hemskt tråkigt om du slutade blogga, även om jag förstår att inspirationen ibland sinar… 🙁 jag hoppas att det bara är en temporär känsla, för jag fortsätter gärna följa din blogg så länge det bara går! Glöm inte att du är grym!

 3. Anna-Malin, jag har full respekt för om du skulle sluta blogga, för det är ditt beslut och det är du som lägger ner arbete och kraft på bloggen. Jag som besökare här får ta del av det du delar och ger, innerligt TACK. För mig är din blogg betydelsefull, för du är unik, dina bilder unika – din estetik och din skaparkänsla är bland de bästa. Jag har en förståelse för det du uttrycker nu här, jag kommer att sakna DIG och det du GER om du slutar. Lyssna inåt, där finner du svaret som ger dig ro, du underbara själ. Varma tankar och kramar från Ninni.

  1. Vad fint du skriver Ninni. Du sätter ord på precis det jag också känner för Anna-Malin, men som jag har så svårt att uttrycka.
   Anna-Malin är så fruktansvärt grym, så superduktig på det hon gör, och jag blir verkligt ledsen om hon slutar blogga. Men det är (tyvärr i det här fallet) hon själv som väljer vad hon gör. Varm kram från Chrisse

 4. Kanske en paus…
  Å sedan när du/ni bygger nytt hus så blir det en blogg om allt det nya som händer!!?
  Känn ingen press. 😉

  Ha det gott Anna-Malin! ♥

 5. Älskar din blogg, dina underbara bilder, den härliga känsla som du förmedlar och inte minst all den inspiration som du ger!! Får en sorgsen känsla när jag läser ditt inlägg, men självklart förstår jag. Hoppas såklart att du fortsätter, men har absolut full förståelse för att du slutar.. Tänk på dig själv, det är ditt val! Du ska må bra!!
  Tack för en underbar blogg!! Kram

 6. Åh vännen, nej. Tänk bara en liten paus i så fall, du har sådana krav på dig. Vi som får möjligheten att kika in här inspireras ju så av allt du lägger upp, även om det bara är så en vacker bild på en liten detalj:) När huset kommer, då blir det säkert annorlunda och du du behöver inte blogga varje dag, gör det när du har lust i stället, vi finns här när du finns här:) Skickar många inspirationskramar till dig, bästa bästa<3 Kraaaam

 7. Kommenterar ännu en gång… Anna-Malin: all respekt, förståelse och värme till dig! Dina bilder visar estetik, men också ett djup… något mer än det man ser med ögonen. Som en själ som vill visa på att livet inte bara är yta, utan något mer – som ger min själ harmoni. Känn dig fri att göra det som du känner harmoni med, det som säger JA inom dig! Men… kommer sakna din blogg jättejättemycket! Stor kram till dig!

 8. tror du har för stora krav på DIG själv… känner igen mig så :(( du är bäst på det DU gör !! ta det i DITT tempo. VI älskar dina inlägg och bilder. Kraaaaaam

 9. Anna-Malin, jag har full respekt för om du skulle sluta blogga. Men vill i all fall bara säga att jag älskar dina fina bilder och skulle tycka det var jätte tråkigt om du skulle sluta. Även nyfiken på ditt nya hus, vi har precis köpt nytt hus (ett gammalt) ska vi ska renovera. Hämtar mkt inspiration från dig till mina planer och tankar om hur vi ska ha det.

  Stor kram <3

  /Fia

 10. Hejsan!
  Du tar död på din egen inspiration med all press, jag tycker att du ska ta sommarlov från bloggen och släppa alla tankar en stund! Tänker på dig och som alla andra skriver så inspirerar du med varje lite bild! Kram

 11. Mina tankar har redan flera andra satt ord på här ovan…Så jag skickar en Stor Kram <3

 12. Dina bilder ger såå mycket inspiration, de är så naturliga och härliga och fantastiska! Hoppas att du får lust igen till att dela med dig av allt ditt fina! Kram till dig

 13. Jätte tråkigt isåfall, läser din blogg ofta fast jag är dålig på att kommentera. Vad är det för fin matta på bilden?
  Kram Linda

 14. Neeeeeeej! Du är min allra största inspiration, och har varit under så många år. Du är min förebild när det kommer till inredning. Snälla sluta inte. Jag tror inte att det är någon här som ställer krav på dig, ingen som behöver stressa dig. Ta den tid du behöver, uppdatera när du kan och när du känner för det. Alla saknar inspiration då och då, och det gör inget. Den kommer tillbaka! Ta en paus och återkom när den har hittat tillbaka till dig <3

 15. Jag håller med övriga så klart..dina bilder är fantastiska o talar sitt eget språk i färg o form. Du lägger ned otroligt mycket jobb både före o efter varje bild o den omtanken känns i bilderna. Du är en inspiratör för många med mig men även du måste ju få lite inspiration för att orka brinna.. du gör som du känner..det är bara du som kan bestämma om du orkar o vill. Stor o go kram till dig A-M!

 16. Du ger massor med inspiration och glädje!
  Skulle vilja stoppa ner din smärta i en bukett blommor så att den omvandlades till något annat <3

 17. Vore så himla tråkigt om detta var början på slutet! För oss läsare. Men å andra sidan, det är din blogg och ditt val. Du kommer veta vad som är rätt för dig!

 18. Ta deg en god ferie. Kanskje! Kanskje kommer lysten tilbake. Dine bilder blir stadig vakrere. God sommer.

 19. Din blogg är min absoluta favorit! Så otroligt inspirerande! Tittar in i princip varje dag så jag skulle verkligen sakna den! Du ska göra det som känns bäst för dig!
  Kram Marie

 20. Din blogg är min absoluta favorit! Så inspirerande! Tittar in här nästan varje dag och skulle verkligen sakna den! Men det är bara du som vet vad som känns bäst!
  Kram Marie

 21. Hej Anna-Malin, Tar bloggen mer energi än den ger just nu? Känns det som skulle vara en hobby, ett andningshål som ett kravfyllt måste? Ta en paus eller lägg bara in bilder när du verkligen känner för det, om det så bara är en gång i veckan eller en gång i månaden. Framvärkta inlägg som dränerar dig blir ju allt annat än helt enkla… Du kommer att hitta tillbaka till lusten och kreativiteten och hitta rätt kanaler. Kanske i bloggform, kanske på något annat sätt… Vi har all tid i världen att vänta. Under tiden kan vi titta på alla dina “gamla” fantastiska bilder!
  Ge dig tid för reflektion och njut av sommaren!
  Kram C

 22. Neeeej!! Dina bilder inspirerar mer än någon annan blogg! Vore så sorgligt… 🙁
  Hoppas du hittar lusten igen. Kram Sanna

 23. Din kreativa andra kommer göra rätt beslut för dig, ditt val, ditt beslut!
  Jag kan bara säga att jag tok älskar din blogg och din inspiration om det så bara är en bild.
  Ibland är inte höga krav något negativt, jag hade aldrig tagit mig dit jag är idag utan mina krav, men dem ska vara sunda, bara du som vet dina gränser <3

  [ V A R M K R A M – J E N N I F E R ]

 24. Det hoppas jag inte! Blir så inspirerad av dina bilder. Jag har precis hittat till din blogg via instagram. Det blir ju lite mer när man läser och ser bloggbilder. Jag håller tummarna för att fortsättning följer! Kram

Comments are closed.