Finna balansen

 

1

 

2

 

3
5

 

6

 

7

 

8

Så bestämde jag att jag behövde komma hemifrån ett tag. Slappna av, få lite ny input, inspiration och kanske hitta tillbaka. Så vi drog till Varberg igen och på tips bokade vi in oss på Varbergs Stadshotell och Asia Spa. Och vilket ställe. All prestationsångest och press lämnade jag utanför hotelldörren och steg in i ett lugn, som i en annan värld en stund. Jag fick tid att tänka efter där i det 40 gradiga-, stilla varma vattnet med utsikt över fästningen och havet. En miljö utan yttre stress i kimono och badtofflor. Bara vara.

Om jag kom fram till något? Lite, men det tar vi imorgon och då bjuder jag på fler bilder.

Kramar och tack. För de fina, innerliga varma rader ni lämnar här till mig.

4 thoughts on “Finna balansen

  1. Kram,kram,kram kram,kram,kram,kram,kram och en till STOR varm innerlig kram från mig till dig. Ninni.

Comments are closed.