Mera Varberg

 

13

 

14

 

12

 

1

 

4

 

2

 

3

 

5

 

9

 

10

 

8

 

Här kommer fler bilder från ett Varberg som visade sig från sin allra vackraste sida. Hotellrum som hämtade ur en saga, och fastän jag är betydligt mer avskalad i min stil så kan jag absolut tänka mig att vakna upp sådär ett par gånger i veckan. Minst. Långa kvällspromenader och god mat, som gjort för att väcka inspirationen till liv igen helt enkelt.

Och det var precis vad den gjorde, den kom tillbaka lite, inspirationen. Det första jag gjorde när jag kom hem var att möblera om i värmen, och byta plats på vårt sovrum och arbetsrum. Riktigt riktigt bra blev det. Bilder kommer!

Kram och ha en riktigt fin torsdag.

9 thoughts on “Mera Varberg

  1. Vilka underbara bilder! Fantastiska att bara låta blicken vila på, som alltid.
    Ser framemot bilderna på det nya sovrummet/arbetsrummet.

    Kram

  2. Vad klokt att investera lite i sig själv! Blir inspirerad av bilderna till att själv dra iväg på någon slags rekreationsutflykt. Är vanligtvis alldeles för snål. eller egentligen tråkig, mot mig själv (eller oss). Nyfiken fråga på tal om investera: När är det dags för spadtag och sånt på den nya tomten? Att följa utvecklingen “på ritbordet” (och i huvudet) vore spännande!

Comments are closed.