Som en smäck

 

 

duostone_utomhusklinker_image-w644

 

duostone coll vt wonen

 

Inomhus råder byggkaos för stunden och dammet flyger. Jag gömmer mig på ovanvåningen och letar utomhusinspiration. Vi har två gjutna plattor (en framför entrén och en stor vid uteplatsen) som jag vill göra något kul med till våren. Via vtwonen fann jag den snyggaste utomhusplattan ever! Den på översta bilden hade suttit som en smäck vid entrén. M-m-m-m tål att tänkas på!

Kramar & fin onsdag.

 

 

7 thoughts on “Som en smäck

  1. Förstår att du föll pladask för plattan ovan. Grafiskt ren men ändå varm och mjuk i sitt uttryck.
    Det värmer gott att känna stämningen här hos dig nu det senaste. Hoppas det är som jag anar. Att du har en mjukare känsla runt hjärtat och att lusten klappar dig på kinden 🙂

    Fin onsdag till dig!

  2. Hej AnnaMalin, håller med dig, dessa plattor har jag också uppmärksammat, de är bara så fina o lugna i sitt uttryck. Marrakech plattorna är “to much” för mig. Jag ser framför mig hur fint de passar hos Er. Varma tankar o kramar från Ninni.

  3. VERKLIGEN snygga plattor!! Nyfiken, nyfiiiken på vad som pågår hemma hos dig… 😉 Kram!

  4. Håller med om att plattorna är riktigt snygga, gillar marrakech plattor också, men mest hos andra:) Föredrar själv något mer nedtonat, som dessa. Är riktigt nyfiken på vad du hittat på med bräderna:).

Comments are closed.