Det börjar ta form

 

brädvägg

 

 

brädvägg

 

Av brädorna som blev över tänkte jag fixa ett bord, och som tur var hade jag precis köpt en burk svart matt färg, egentligen tänkt till vitrinskåpet. Bockbenen stod i garaget sen tidigare projekt. Och innan färgen knappt hunnit torka och med täckpappen fortfarande kvar så var jag ju tvungen att piffa lite. Bara för att. Nu är det ju inte alls säkert att det här är slutresultatet (knappast…;) men det är ju så roligt! Jag har en liten tanke om att pimpa skivan så den inte behöver vara helt svart och det ska jag gå igång med genast. Spännande att se vad det blir av det 🙂

Kramar och fin söndag.

 

 

 

10 thoughts on “Det börjar ta form

  1. Finfint. Vi har också liggande panel på en del väggar i vårt gamla hus, men de är skadade o fula på sina ställen, var ju aldrig meningen att de skulle synas när de byggdes. Trots det gillar jag dem och skulle vilja täcka dem med ny panel. Så ditt projekt inspirerar! Får jag fråga vad du valt för färgnyans till väggen, jag tycker färgval är ursvårt, speciellt när det gäller vitt. Under en skånetur i somras hittade jag en isländsk “kalkfärg” som gav en fin yta men jag vet inte om den fungerar på träpanel.
    Med vänlig hälsning
    Maria

  2. SÅ FINT, AnnaMalin! Så snyggt med din nya brädvägg, snygga dimensioner. Första stillebenet har tagit FIN Form med din känsla. Känner din glädje över nya möjligheter. KRAM Ninni.

  3. Jättefint tycker jag, undrar också var man hittar dom fina tavlorna? Börjar också inse att ett fikonträd är absolut nödvändigt att införskaffa:) Snyggt!

Comments are closed.