Min lilla arbetshörna

 

work space

 

work space

 

Go´kväll! Så här ser det ut där jag sitter just nu. Min pyttelilla arbetshörna under ett snedtak på ovanvåningen. Egentligen skulle jag ju visa helhetsbilder så ni får en uppfattning om hela rummet – nu när det också blivit vår nya tv-rum sen tv:n fick flytta upp. Men det får bli en annan dag för nu blev det genast mörkt och jag ska ägna en stund åt att svara på frågor jag fått i kommentarsfältet.

Kramar och fortsatt fin måndagskväll!

 

6 thoughts on “Min lilla arbetshörna

  1. Så fint, så fint, as always! Läste just ditt inlägg om hur du ändrade dig angående flytten – så bra skrivet, och så bra beslutat! Kramar!! <3

  2. Gud vad mysigt!Och snyggt! Lagrar den här bilden i min hjärna och tänker på den när det är dax att inreda mitt pyttelilla egna rum. Kan tro att jag längtar!

    Tack för alla fina bilder och braiga idéer du delar med dig :))

Comments are closed.