Vad blir det för mat?

 

pasta - salsiccia - valnötter

 

vardagslyx - elle mat & vin

 

Denna eviga fråga, vad ska vi äta? Det ska gå fort, vara gott och inte innehålla så många olika ingredienser. Idag måste jag då tipsa om en ny tidning jag hittade i tidningsstället. Har ni sett den? Vilken hit, uppriktigt bra och den kommer att hjälpa oss stort i vardagen flera veckor framöver. Hurra!

 

Kram.

 

10 thoughts on “Vad blir det för mat?

  1. Tack för tipset!! Allt som underlättar den där vardagsmaten emottages tacksamt!! Här har vi börjat med Linas matkasse varannan vecka. Skönt att iallafall ibland slippa det där momentet med planering & inhandling.
    Till något helt annat: blev du nöjd efter lördagens förmiddagsaktivitet?
    Trevlig kväll!

  2. Tack för tipset. Lite matstressad nu i vardagstider, plockade upp ett ex på ICA idag. Ser toppen ut!

  3. Jag anmälde mig som provläsare av tidningen o fick faktiskt dem hemskickad 😉 Första tanken var att den var just vardaglig..inte så glossig, inte så “blank”. Började bläddra o hittade det ena tipset på fantastiska “vardagsrätter” efter det andra. Insåg att glossiga magasin finns det mängder av men alla de där dagarna mellan helger, för att inte tala om fester- är rätt många. Så en tidning för att lyfta fram just de dagarna gillar jag. O dessutom kan många av rätterna stå upp för sig, även på helg o fest. Kommer att köpa nästa nummer o hoppas att de kan hålla fanan lika högt även i fortsättningen

Comments are closed.