Lite höstnytt

 

 

helt enkelt

 

primeboots

 

mes demoiselles

 

hortensia

 

mes demoiselles

 

Lite nytt har fått flytta in i garderoben. Älskar verkligen stickade plagg och nu har jag minsann fått mitt lystmäte i form av den finaste handstickade koftan i favoritnyansen puderrosa. Den kommer att få agera ytterplagg nu i mellanperioden, eftersom den är både tjock och gosig, tillsammans med mina nya stövlar! Så länge som jag spanat in Primebootsen och nu slog jag till. Det är så snyggt med höga stövlar och jag har bara haft lägre kängor och boots länge nu. Tänker att både kofta och stövlar kan jag använda i flera säsonger framöver. Nu ska det ju bara bli lite lite kyligare ute. Får man önska sig det? 😉

Förresten ser ni ju nu också resultatet av ommålningen. Det vita skåpet blev matt svart och det blev riktigt bra!

Kramar.

(Kofta & stövlar/Rosencranz, och håll utkik för det kommer snart en fin-fin tävling på bloggen i samarbete med just Rosencranz!)

15 thoughts on “Lite höstnytt

  1. Snyggt – alltigenom! Koftan så härliga, stövlarna som funkar i alla lägen och skåpet. S K Å P E T . Svart, så självklart att det skulle vara svart. Du har lika bra smak som vanligt!

  2. Fullkomligt älskar puderrosa!! Och stövlarna var supersnygga, gillar dragkedjan bakpå. Och skåpet… love it! 🙂

  3. How lovely!!

    Fick ett par i pressent förra helgen å väntar nu på att de ska dimpa ner i lådan…dom är ju bara såå fina och passar till allt!!

    Ha en fab fredag å titta gärna in hos mig !

  4. Hej hej. Skulle gärna vilja veta vilken färg du använt till skåpet. Står i detta nu med ett liknande skåp men velar med bla färgval. Och jag gillar ditt resultat
    Hälsningar Sahra

Comments are closed.