Kärleksmums

 

kärleksmums 2

 

kärleksmums 3

 

kärleksmums 1

 

kärleksmums 4

 

Gårdagen. Trädgårdsfix och kärleksmums. Och en stunds mindfulness där i stylingen och bildredigeringen.

 

Varm kram.

 

16 thoughts on “Kärleksmums

 1. Vilken underbar bakgrund/backdrop! Ser nästan ut som något slags tyg? Får man fråga vad det är och var ifrån? 🙂

 2. …och precis nu kom min inspiration till att baka tillbaka. Tack för det och för otroligt inspirerande bilder! Varm varm kram.

 3. Det ser fantastiskt ut. Och jag gillar underlaget, är det griffelfärg? Har ett gammalt golv som ligger och ska få bli en skiva till ett matbord – kanske ska detta få bli färgen… Som vanligt fylls jag av inspiration hos dig.

  Ha en fin tisdag!

 4. Trodde jag lämnade en kommentar häromdagen, men den kom inte med? Ville bara säga att det ser fantastiskt gott ut och kärleksmums är ett så otroligt gott och underskattat bakverk. Tack för inspiration!

  Kram Karin.

 5. Nu blev jag ju inte alls sugen! På att baka och sedan förstås trycka i mig en hel hög:)
  Underbara bilder också, som vanligt:)

  Må gott!
  Kram
  Suz

Comments are closed.