Höstmood

 

h1

 

h2

 

h3

 

h4

 

h5

 

h6

 

Jag vet att det snart är i senaste laget, men jag åkte i alla fall iväg för att köpa tulpanlökar. Passade på att besöka Hedentorps och kände mig sedan både inspirerad och i höstmood. Men några lökar blev inte satta i jorden idag. För plötsligt fick jag ett ommöbleringsinfall, som varat fram till nu. Och nu är det ju nästan mörkt, så det får bli plantering i morgon istället.

Fin kväll.

Kramar.

6 thoughts on “Höstmood

  1. åh du har besökt vackra hedentorps, ett ställe man alltid inspireras på 🙂 .
    Vad det gäller tulpanlökar så satte jag tulpanlökar på självaste julafton förra året och de lökarna växte och blev de finaste tulapnerna i år …så du har gott om tid *ler.
    Ha en fin vecka / Pernilla

  2. Så himla mysigt ställe det där..bor nästan 30 mil i från men har haft turen att besöka det en gång. Tulpanlökarna behöver du inte stressa med..så länge det inte är tjäle så är det inte för sent. 🙂

Comments are closed.