M-m-m-m…..

 

chokladtosca_3

 

chokladtosca_1

 

chokladtosca_2

 

chokladtosca-4text

 

Ute regnar det så mycket att tv:n har lagt av. Och jag som skulle kolla in andra delen av Zlatan. Det får bli en kopp te, tända ljus och en bit av den godaste kakan jag bakade i helgen istället. Chokladtosca, eller Riddarkaka som den också kallas var en nyhet för mig då jag inte är särskilt förtjust i vare sig choklad eller kokos. Men tjohej vad god den var, farligt god. Ni var många som undrade om receptet på Instagram, så här kommer det.

Fin kväll.

Kramar.

17 thoughts on “M-m-m-m…..

 1. Åhh va synd, andra delen är lika fantastisk som första, jag sitter och blir helt tårögd av stolthet, känslor och det fantastiska i att Zlatan är från Malmö och Skåne. <3

  Går i repris den 18 oktober, hoppas Tv:n har torkat upp tills dess 😉

 2. Tack för receptet, det var länge sen jag bakade men den här ska testas! Måste också få berömma dig för dina otroligt fina bilder, såååå vackra och välkomponerade utan att det känns överarbetat!!!

 3. Tips! På Kanal5 Play spelar man Zlatan-dokumentär när man vill:)
  (Har nyss börjat lära mig att det inte är TV-tablån som bestämmer.. Det tog ett antal år;-))

 4. Oh no – hur kunde jag missa Zlatan igår?? Det måste jag se ju! Underbar kaka, btw… 😉 Kram!!

 5. Åh, Riddarkaka är nog min absoluta favoritkaka :-). Är inte heller särskilt förtjust i kokos men just den där blandningen som liksom smälter i munnen…mmm…

 6. Läste inlägget om att det inte blir något husbygge längre ner och det här med bloggtorka osv.. Om du inte har något du vill blogga om, kan du inte visa lite hur du redigerar dina bilder eller något då istället? 🙂 Jag och många andra som jag vet läser bloggen skulle älska det!! 🙂 Redigeringstips, före och efter redigering osv 🙂

 7. Hej!
  Jag har länge läst din blogg och blir lika inspirerad varje gång jag kikar in.
  Jag håller i nuläget på att renoverar vardagsrummet och tänkte kolla med dig om du har några tips på fina taklampor? Jag undrar även var den svarta enkla fåtöljen/stolen som du har i vardagsrummet är ifrån?

  Ha en underbar helg!
  Kram, Matilda

Comments are closed.