Hej söndag

 

spell please primeboots

 

please jeans

 

spell

 

outfit spell please primeboots

 

Vaknar upp till en riktig skånsk höstruskig dag. Mörkt och regnigt, & årstiden då det bara går att fota på förmiddagarna är här. Ja, går och går, men utan blixt gäller det att passa på när det fortfarande är lite ljust. Läste inne hos Emma att hon köpt ett nytt objektiv och det känns riktigt lockande att göra detsamma.

Lite annat nytt har iallafall fått flytta in. Och hur gärna jag än nästan bara köper tjocka stickade tröjor och koftor på hösten så älskar jag min nya kimono. Till de nya snyggt slitna Please jeansen och grova boots så känns det lagom “fint” och lagom “ofint” , helt enkelt ;).

Nu är det planering av veckans jobb som gäller. Det blir jobb på hemmaplan då vi ska gå igång och måla om hela bottenvåningen. Väggar, tak och lister. Jag får allt lite snabbare puls när jag tänker på allt stök som det innebär, men försöker fokusera på hur snyggt det kommer att bli när det är färdigt!

Kram på er!

 

(Kimono från Spell/Kyss Johanna, Please jeans/Modesto, Primeboots/Rosencranz, drömfångare/Små Ideer).

10 thoughts on “Hej söndag

  1. Det kommer att bli gorgeous när det är klart darling!! 🙂 Heja dig, vad duktig du är <3

Comments are closed.