Jag håller tummarna

 

 

living room_3

living room_2

 

living room_6

 

living room_1

 

Ja, om det var Hej söndag igår, så är det BLÄÄÄ måndag idag. Usch, & dubbel usch för magsjuka som just nu drabbat den yngste i familjen. Jag bävar för det kommande dygnet för jag veeeet att det är jag som står på tur. Det räcker att man viskar ordet så åker jag dit.

Jag lämnar ovanvåningen för en stund, och tar några snabba bilder i vardagsrummet. Visst, ommöblerat igen men bara om någon dag är allt täckt av plast och det ska bli ännu vitare och finare. Om vi håller oss friska vill säga…*håller tummarna*

Kramar.

(Soffa & lykta/Tine K, soffbord/MO Inredning, matta & pläd/Butiken, print/Pure Love, favoritkimono/Kyss Johanna)

20 thoughts on “Jag håller tummarna

 1. Kan det bli vitare ??? och varför ännu vitare ? nyfiken !.. Tack för härliga bilder .. roligt med alla dessa ommöbleringar.. fattar inte att du har tid bara, dessutom en underbar man som klarar av alla dessa ständiga förändringar, min gör det inte .. Hoppas nu du inte blir sjuk..Hälsningar Tina

  1. japp, det kan bli vitare. eller åtminstone lite fräschare. huset är sju år gammalt
   nu så det är absolut dags för ommålning.
   och tid har jag, och en underbar man.
   han har också en underbar fru som står ut med de ständiga förändringarna vad det
   gäller supersnabba fyrhjuliga fordon som byts ut ungefär lika ofta som jag möblerar om. 🙂

 2. Stackars liten! Hoppas ni slipper det, ni andra. Verkligen inte trevligt.
  Ett tips… Förut (peppar, peppar..) åkte jag oxå alltid på det. Fick tips om whiskey. En liten medecinkopp några gånger per dag.. under tiden då de är sjuka och gärna någon dag efter. Även spritsanering av toalett och händer. Har klarat mig efter det.. Peppar, peppar..
  Kram

  1. tusen tack för tipset. jag har hört att även gammeldansk ska hjälpa, så
   jag tror jag kör på det. godare än whiskey 😉
   kram.

 3. Ojojoj, hoppas du klarar dig! Om inte, är det i a f en liten tröst att det går över ganska fort. Jag håller på och målar om, slipar golv och fixar. Jag har inte gjort det på 10 år, och jag håller på att knäckas. Fattar inte hur du orkar. Men så blir det ju verkligen fint hos dig, så då triggas man väl, när man lyckas. Du är min inspirationskälla, jag ser dina projekt framför mig när svetten lackar och tårarna är nära… Kram på dig, fina! //Sanna

  1. tack.
   jag ska erkänna att det känns inte alls speciellt kul att måla om
   hela bottenvåningen. oftast har jag ju inte så stora projekt på gång,
   utan mer små, mer hanterbara. som en vägg eller ett skåp. men det
   behövs fräschas upp lite här och jag ser framemot slutresultatet. 🙂
   sen har vi bara ovanvåningen kvar….. *L*

   kram.

 4. Så fint med den svarta mattan, AnnaMalin. Jag kikade in på butikens hemsida, men det var svårt att hitta mattor, jag söker en matta som gör att min älskade fåtölj med fotpall landar. Får jag fråga vad det är material i mattan och är den lite sot-svart- grå till färgen? Rackarns med magsjukan, hoppas du klarar dig. Kram från Ninni.

 5. Så fint hemma hos dig! Håller tummarna för dig 🙂 Var i bloggern är inlägget om när ni målade golvet vitt. Vi ska göra detsamma och vill ha massor av inspo av detta innan 🙂

  Kram kram
  /Fia

 6. Hoppas, Hoppas du slipper … kör på gammeldansken så kanske du klarar dig:)
  Fint hos dig — som alltid!
  Varma kramar Åsa

 7. Superfint ni har det!!! Vart är vägglampan ifrån? Är på jakt efter något liknande att ha över vårt matbord.

 8. Hoppas, hoppas du slipper… <3 Och där är det ju igen, det fantastiska skåpet!! 🙂 Kramar!

Comments are closed.