En anledning

 

x

 

…eller det gäller att göra det bästa av situationen.

 

Vi målar om. Därav de uteblivna inläggen. Jag knorrar och bekymrar mig. (Då är allt som vanligt kanske min man skulle säga 😉 Men jag längtar så tills det är färdigt!

 

x

 

Och försöker göra verkligheten liiite finare genom att “drömma till” bilderna lite. Ja, apropå att göra det bästa av situationen.

 

Kram och fin lördag.

 

3 thoughts on “En anledning

  1. Åh va spännande!
    Jag drog igång med renovering igår med.
    VEM lägger en plastmatta som ser ut som gammalt trägolv PÅ ett riktigt fint gammalt trägolv. (svaret är samma personer som en gång plockar bort kakelugnar och sänker takhöjden med en halvmeter.) wellwell. Det är kul när de är klart, men jobbigt att leva i!
    HOPPAS verkligen du klarat dig från magsjuka!

  2. Det vänder sig lite i magen på mig faktiskt när jag ser dina bilder – trots att jag vet hur nöjda vi blivit nu efter avslutad renovering så var det så jäkla jobbigt med röran att jag nog blev lite traumatiserad, haha… 😉 Och vi bodde inte ens i den!! Så du kan ju fatta att jag är en ännu otåligare person än dig, hihi… Men du – det kommer att bli MEGAFINT!! Styrkekramar! <3

Comments are closed.