En sak i taget

 

1

 

2x

 

3x

 

4x

 

5x

 

IMG_5718

Här går det sakta framåt och tak och alla väggar är nu målade. Jag känner en viss tillfredsställelse i att varken ha möbler eller saker framme. Bara rena väggar och golv, och när det är dags att plocka in det vi kört till förrådet tänker jag välja med omsorg. Allt som inte känns helt hundra kommer jag sälja. Fast, jag luras ju om jag inte säger att jag faktiskt köpt lite nytt idag. Kuddar och annat fint, och det är ju faktiskt lite som att flytta in på nytt.

Annat fint såg jag när jag besökte Rosencranz här om sistens. Och jag skulle vilja göra höstfint nu i vår egen trädgård. Med lyktor, pumpor och parasoll. Men en sak i taget. En sak i taget.

Kramar.

(Den urfina sjalen är en present till mig själv & kommer från Rosencranz).

9 thoughts on “En sak i taget

 1. Så mycket fint där på Rosencranz! Var där då vi besökte västkusten i somras.
  Det där med en sak i taget är något jag med jobbar på…
  Ha de fint!
  Kram Anna

 2. Hi,
  where is this wonderful store Rosencranz? Do they have a Homepage?

  I like your blog….Keep up the wonderful work.

 3. Hi again…..I meant the Name of this wonderful flowershop!
  Name and City….so I can check if they have a Homepage!
  Thank you.

Comments are closed.