Just nu

 

wednesday mood

Bilder från senaste tiden, i väntan på nya.

 

Just nu står det lite stilla och allt är fortfarande en enda röra. Vi väntar på mer färg som skickats från Holland och förhoppningsvis så kommer den innan veckan är slut. Det innebär att målningen blir färdig i helgen och sen börjar det roligaste nämligen möbleringen och piffet. Men som jag skrivit innan så kommer jag nog att sälja av en del. Både slagbordet och det runda bordet hänger löst. Plus diverse lyktor, mattor, urnor och annat. Jag får kanske ha en garageloppis? Eller så kör jag ut det på Blocket.

För att återgå till färgen, så är det den bästa jag någonsin använt. Alla kategorier. Jag är så glad för den att jag tror jag får ägna ett helt inlägg bara till den. Så fort allt är klart. Snart.

Kram på er.

 

 

 

 

15 thoughts on “Just nu

 1. Åh, skulle blir överlycklig om du kunde sälja lite på blocket (och skriva när du lagt ut annonserna) eller sälja lite här via bloggen. Är nämligen jättesugen på dina gamla urnor 🙂 har letat väldigt mycket men hittar inga som är lika fina som dina!

 2. Slagbordet är jag VÄLDIGT intresserad av om du väljer att sälja av det, sonen är i STORT behov av just ett slagbord i sin lilla lägenhet. Om du hinner/orkar höra av dig så finns jag här asa@mycasa.se
  Spännande att se hur fint du får till det denna gång:)
  Kramar

 3. LOV MIG AT LÆGGE DET PÅ BLOGGEN, så jeg også kan være med 🙂 Uhhhh, bliver så spændende. Dels at se hvad du vil sælge, og dels – selvfølgelig – at se stuen, når du er færdig 🙂
  Venter spændt 🙂
  Kram Jeanette

 4. Åh, jag har letat såååå länge efter ett slagbord. Hojta gärna om och när du lägger ut på Blocket isf. Jag är väldigt intresserad!

  Är så nyfiken på färgen! Vi ska börja om 2 veckor att göra om alla sovrum. Massa vitt ska målas men det blir tapeter på väggarna. 🙂
  Sköt om dig.
  Kram från Lotta

 5. Mattor är jag mkt intresserad av, är det stora eller små du ska sälja?
  Bor inte mer än 8 mil från dig, så jag kör mer än gärna på direkten :)))

 6. Åh, jag är VÄLDIGT intresserad av slagbordet om du väljer att sälja det! 🙂 Jag bor också Helsingborg…
  Kram Lisa

 7. Oh, vad kul det ska bli att se det nya!! Snälla, skriv om färgen! Vi är i renoveringstagen och skulle verkligen uppskatta lite goda tips. Kram Sanna

Comments are closed.