I gränslandet

 

tea in bed_1

 

the road_2

 

tea in bed_2

 

spell_2

 

Yr & matt spenderar jag ytterligare en dag i sängläge. Med te och skorpor som sällskap. Och drömmarna. Där vägen är rak och självklar.

Varma kramar till er alla.

 

 

13 thoughts on “I gränslandet

 1. Hej!
  Vad har du för sängkläder på den här bilden? Skulle hemskt gärna även vilja veta om du tycker att ert vita golv, har hållt sig bra sedan ni målade det? Blir det mycket repor? Svårt att hålla rent? Jag är ursugen på att måla om golven hemma, men tvekar lite eftersom det i grunden ändå är ett rätt snyggt rökt ekgolv…Får väl börja med barnens rum 😉
  Tack för en inspirerande blogg och krya på dig!
  /
  Linda

 2. Nej…vägarna i livet är inte raka, men svängarna kan hjälpa en finna rätt avtagsväg. Men ibland blir stegen tunga på vägen vi går. Själv väntar jag också på orken ska komma åter och smärtan minska till uthärdligare nivå. Krya på dig, AnnaMalin. Tack för dina bilder som speglar dig. Varma kramar Ninni.

 3. Fin-fina bilder 🙂
  Är också i sänglänge, hemsk hosta, men allt går ju över …
  Krya på dig 😉
  Monica i Rom

Comments are closed.