Ett personligt projekt

 

 

lights_1

 

lights_2

 

Jag hade bestämt mig för att jag i n t e skulle be om ursäkt mer för slö uppdatering. Men jag gör det ändå. Förlåt. Och inte skulle jag skriva att det är så mycket nu, men det gör jag också. Fast vem har inte mycket? Speciellt i dessa tider. Tjohej första advent på söndag, hur gick det till?

Annars då? Jo, jag kämpar med ett personligt projekt som innefattar träning och en mer hälsosam livsstil. Och det tar sjukt mycket kraft och energi. Vissa dagar funderar jag om hjärnan helt slutat fungera, men mitt slit ger också resultat! Jag har nått halva mitt mål ( YAY!!!) och det har jag firat med att införskaffa världens kanske snyggaste lampa. Nu ska den bara upp, och sen kommer bilder så klart.

Fin fredag till er kära läsare.

(Bricka, askar och ljuslyktor från Tine K Home)

 

 

2 thoughts on “Ett personligt projekt

  1. Ååå så duktig du är! Jag skulle behöva ta tag i det jag med. Skulle vara kul att höra vilken taktik du har. Jag är sugen på att träna på filborna. Mixa simning med core, yoga och löpning. Ska bara ta ett chips till. Typ. Suck. Jag blir så trött på mig själv. Trevlig helg!

Comments are closed.