Adventstider

 

1 advent

 

1 advent_1

 

Det är likadant varje år. Jag är aldrig färdig med julpyntet till första advent. Men lite piff blev det till adventsstaken från Tine K som i år är pimpad med brysselkål. Tänker mig nog en jul i svart, vitt och grönt, så efter den efterlängtade stenmassagen senare idag, blir det granrisjakt. Såg en sån fin inspirationsbild på Pinterest som jag tänkte härma, och bilder kommer om det blir bra.

Njut 1:a advent.

Kramar.

4 thoughts on “Adventstider

  1. Coolt! Och ett betydligt trevligare sätt att använda brysselkålen än att äta dom, burr… 😉

  2. Men alltså du är väl en kreativ själ! 🙂 😀
    Här har jag gått större delen av dagen och funderat på, vad som skulle kunna liva upp vår adventsljusstake. Ska jag slänga i några polkagrisar? Stenar? Eller varför inte russin? Brysselkål!! Såklart!! Mycket snyggt! 🙂

    Ha en fortsatt fin kväll! Och tack för inspiration!

Comments are closed.