Tokyo

 

Tokyo - Watt & Veke

 

Tokyo - Watt & Veke

 

Tokyo - Watt & Veke

 

Här är den då – Tokyo, lampan med stor L (som i Love it!). Beställd via bästa Modesto.se. Den sitter som en smäck ovanför matbordet och ramar in hela rummet (som för övrigt fortfarande är ganska kalt efter målningen). Mannen var inte helt nöjd med att vi var tvungna att borra hål i nymålade taket men jag försäkrade att nu sitter den där. Och det får jag ju hålla…(!!) Det bästa är att “armarna” går att flytta, rikta och bygga nästan hur som helst, så när jag känner för förändring så skruvar jag lite bara. 🙂 En lampa som gjord för mig med andra ord!

Fin kväll.

21 thoughts on “Tokyo

  1. Dina urnor dyker upp nu och då och de är så fantastiska! Jag grips väldigt sällan av ha-begär men om jag någon gång råkar på en liknande kommer jag att ha svårt att motstå.
    Hälsningar
    Susanne

  2. W O W! ! Riktigt lyckad lampa! Och även jag är ju förälskad i alla dina vackra urnor…vart hittar du dem?Vi har tyvärr inga så roliga affärer här runt Kalmar.

  3. Varifrån kommer det runda bordet? Det är så praktiskt och fint med runda bord men dessvärre svåra att hitta….

  4. Vilken diameter har ditt bord? Jag funderar också på Tokyo lampan men vet ej om jag har för litet bord. Vänligen / Annika

Comments are closed.