Lite julkänsla

 

 

1

 

2

 

3

 

4

 

Godmorgon 2:a advent.

Julpyntandet går sakta framåt och jag är väl färdig lagom till att det ska plockas bort. Piffade i en stor lykta från Tine K och det behövs verkligen inte så mycket mer än lite mossa och blockljus för att det ska kännas lite mysigare.

Fin söndag vänner.

Kramar.

13 thoughts on “Lite julkänsla

 1. God Advent AnnaMalin,
  FINT! vitt, grönt och lågmält, skönt för ögat.
  Kram från Ninni
  PS. Om jag får önska AM, jag längtar efter att se något från din Bestå i hallen mot v-rummet.

 2. Oh, vilken jättefin lykta!!!!
  Jag tänker beställa en sådan och är jättetacksam om jag kan få veta vilken storlek du har?
  Tacksam för svar!

 3. Verkligen fint!Skönt att höra att det är fler än jag som håller det tempot..Jag blir tyvärr lite “mättad” på jul via sociala medier så tappar suget för det hemma. Eller så är det vädret som gör det…lite vitt på marken hade nog gjort susen.

 4. Hej! Vad är det för storlek på lyktan från Tine K? M eller större? Fint du gjort iordning i lyktan, tänkte unna mig en i julklapp till mig själv….

 5. Åh,du har “helt enkelt” magiska händer – allt du rör vid,blir så vackert!Jag undrar också om den fina tavlan går att köpa någonstans.
  Kram Magdalena

Comments are closed.