Måndagsinspiration & en rabattkod hos Rosencranz

 

r1

 

r8

 

r8 x

 

r7

 

r6

 

r2

 

I helgen blev en tur till Halmstad och fina butiken Rosencranz. Trots avsaknaden av snö, så var det riktig julfeeling på deras vackra innergård. Kameran bara älskar allt, och motiven tycks aldrig ta slut. Jag kände det där stråket av glädje sprida sig då jag gick omkring och fotade, och ni anar inte vad den känslan är välkommen och efterlängtad.

Och inte lämnade jag tomhänt. En STOR vacker gammal sak kånkade jag med mig till bilen och någon sirlig slinga fick följa med. (Bilder kommer). Det blev inga kläder den här gången. Jag kämpar fortfarande på och har nu 2,5 kg kvar till jag är i mål så klädinköpen får vänta lite till.

Men ni läsare som känner er sugna på att shoppa lite nytt till garderoben så har ni nu 25 % rabatt på ett köp hos Rosencranz.se! Rabatten gäller kläder och skor till ord.pris. Uppge koden: heltenkelt i kassan och den gäller fram till på fredag den 19 december. För er som inte redan följer @rosencranz på Instagram så är det också ett tips, för de har fler fina dagliga erbjudanden fram till jul.

Ha en fin kväll nu kära läsare så ses vi om inte allt för länge igen.

8 thoughts on “Måndagsinspiration & en rabattkod hos Rosencranz

  1. Fina bilder som vanligt! Tack för att du fixar rabattkoder till oss – nu har jag shoppat!
    Häksningar
    Åsa P

Comments are closed.